| tyooo a întrebat:

Am aflat de curand o metoda de marire a penisului numita falusul de gheata ( gasiti tehnica pe net ). As vrea sa stiu daca cineva a incercato si a avut rezultate. Doresc seriozitate.

6 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Daca exista vreo metoda de genu asta toti ar fi avut ce le trebuie sau cit trebuie si nu ai mai fi auzit de reclamatii, sau nu ai mai fi gasit metode pe net, ca nimeni n-ar mai fi avut nevoie de asa ceva.Tot ce se spune, ce gasesti pe net sint povesti, nimic altceva.Sint metode dar chirurgicale si alela nu-ti mareste scula in lungime decit cit permite anatomia ta, adica nu-i cine stie ce.Asta in lungime, iar in grosime se fac implanturi cu grasime care se resoarbe dupa nu stiu cate luni, deci trebuie repatat.Deci alte metode nu prea sint.

| sofisis a răspuns:

E la fel de eficace ca metoda din banc...asa cu tragi de el si ii canti
"melc, melc, codobelc" ...serios. Intelegeti ca nu exista metode "naturale" de marire a penisului. Daca nu va ajuta genetica, exista variante de operatii dar parerea mea e ca e o prostie sa apelezi la asa ceva ca sa mai adaugi 2-3 cm. Daca nu aveai deloc aproape sau era de maxim 5 cm da...sa zicem ca se justifica.

| Lawliet14 a răspuns:

Intuitia imi spune ca o pompa cu apa ar putea ajuta barbatii. Si nu mai stai in frig. E tot un fel de stimulare. Cred ca numai asa ti-l poti mari sau prin operatie. Sa agati nu stiu ce de el, e penibil si poate cauza durere si imperfectiuni serioase.

| MidnightR a răspuns:

Aia cu bolovanul merge mult mai bine.

| MrLucas a răspuns:

Nu iti recomand asa ceva de niciun fel, iti pui sanatatea in primejdie.

| Adelin01 a răspuns:

Ba. esti nebun. sa nu incerci chestia aia. doamnee. ce oameni ba