O intrebi pur si simplu daca a intretinut contact/e sexual/e in perioada fertila a ciclului ei menstrual. Este singurul mod posibil de a afla ceea ce te intereseaza.
Ea mi-a spus mai demult ca a incercat cineva sa o violeze.am facut test dupa 2 sap.si nu era gravida.mie si frica sa o intreb acum.
Fiind matura trebuie sa-ti asumi aceasta raspundere. Trebuie sa discuti neaparat cu ea pentru a o determina sa relateze totul exact asa cum s-a intamplat. Rezultatul oricarui test de sarcina pe baza de urina poate fi considerat, corect/vali/valabil doar daca este efectuat dupa trecerea a minim cel putin 3 saptamani de la ovulatie sau a minim 7 zile de intarziere a menstruatiei in cazul ciclului regulat. Ti-ai asumat raspunderea, esti datoare s-o duci pana la capat, in caz contrar anunta parintii ei.
Tu esti rudă cu ea, si esti si fată, trebuie sa o ajuti, vorbeste cu ea ca intr e prietene, nu o certa si nu o face sa se simtă vinovată, că săraca daca a trecut prin trauma unui viol nu are nevoie de cineva care sa o certe, are nevoie de ajutor calificat, mergi cu ea la un psiholog, vorbeste cu mama ei, sa meargă cu ea la psiholog, o va ajuta doamna psiholog, sa caute o doamnă doctor intelegatoare cu compasiune sa ajute pe fata asta, multă sănătate.
Daca ii esti atat de apropiata, poti sa-i spui direct ce ai auzit si daca este adevarat, oferindu-te sa o ajuti.
Stiu ca problema este foarte delicata, dar este nevoie sa vorbeasca cu cineva in care are incredere, pentru ca este inca un copil care are nevoie de sprijin.
Vezi ca testul de sarcina corect nu se face la 2 saptamani, se face la 5 saptamani de la ultimul ciclu menstrual sau 3 saptamani de la ovulatie (asta daca stii exact cand ti s-a intamplat ovulatia).
beausingurlamasamea întreabă: