De ce nu vorbesti fata in fata cu el? Sa-l inviti undeva sa vorbesti cu el? Esti fata si poti sa-l cuceresti usor.
Si cu telefonul este o alternativa ok atata timp cat sti sa-l abordezi.
Succes.
Daca nu-l abordezi, nici nu va afla vreodata ca existi... Asa ca ce ai de pierdut? Daca iti place, actioneaza! Altfel pune alta mana pe el.
Eu as zice sa incerci...Si daca te va respinge, eu zic sa nu te panichezi! Mai sunt baieti pe lumea asta
Buna, incepe printr-un sms in care ii spui k esti o fata care il place si ca ai vrea sa va vedeti ca sa te vada si daca accepta, atunci lasa timiditatea la o parte si vb cu el, fi cat mai naturala si ai sa vezi k totul va fi bine, iti urez bafta.
Ha, ha, ha, asta imi aminteste de mine cand am fosty mai tinerica. am facut rost de nr respectivului care imi placea si am inceput sa ii trimit mesaje de dragoste, cand incerca sa ma sune nu ii raspundeam, si iute asa mm-am jucat eu cu el un timp (cam doua luni), pana s-a indragostit de mine ca si persoana si nu de fizicul meu (stiu ca nu sunt modesta zicand ca eram frumusica pe vremea aia ). si in final cand am fost cu el ne-am despartit ca de, eu vroiam doar sa ma joc si baietii ma cam plictiseau
Nu ai parea tupeista, dar initial va crede ca cineva ii face o gluma.Incepi cu mesaje si vezi in ce directie duce discutia.De undeva trebuie sa incepi daca iti place de el.
Dupa parerea mea nu faci nici o greseala daca il suni. suna-l si vorbeste cu el s-ar pute sa fie placut surprin, nu uita ca si baietilor le place sa fie din cand in cadn curtati, incearca nu ai nimic de pierdut, ai de pierdut daca nu il suni cine stie poate va iesi ceva intre voi. succes
Si ce mai astepti? pune mana pe telefon si suna.sau daca nu ai tupeu sa suni macar trimite un mesaj.baga baiatul in seama intr-un fel sau altul. hehe. ce n-as da eu sa fiu in locul tipului si sa ma sune o fata pe care sa nu o cunosc.
Mutubal întreabă: