Eu daca as fi in locul tau mi-as lua inima in dinti si as ruga-o sa citeasca ceea ce ai scris acum tu. Mai frumoasa declaratie de dragoste nici ca mai exista. Cred ca ii vei oferi cel putin o clipa de fericire. Multa bafta si curaj!
Bun. Pai daca sunteti prieteni foarte buni de 5 ani de zile asta e mare lucru si e un avantaj pentru amandoi. Poate ca si ea are sentimente pentru tine, dar la fel, nu are curajul sa-ti spuna in fata. E la fel de adevarat ca daca i spui ce simti, te poate refuza. Dar asta nu e un capat de tara. Macar clarifici o chestie care te macina de mult timp. Daca sunteti prieteni si va intelegeti bine poti sa-ti faci curaj si sa-i spui ce simti pentru ea. Chiar daca te-ar refuza, tot ve-ti ramane prieteni. Daca e fata desteapta nu are ce sa-ti reproseze. Tu doar i spui ce simti. Si cine stie, poate ai noroc si simte si ea la fel. Asa ca vezi, invit-o intr-un loc mai retras undeva si spune-i ca trebuie sa vorbesti ceva important cu ea. Doar cand i spui ce simti sa-i spui pe cat posibil cumapatat! Adica sa nu turui . Sa vorbesti din inima dar mai rar si clar! Adica sa nu dai impresia ca esti foarte disperat.Succes!
Daca nu-ti vei lua inima in dinti s-ar putea sa nu pierzi doar aia 5 ani daca ii spui ca o iubesti, vei pierde o viata intreaga gandindu-te ca ai ratat o sansa care putea sa te faca poate mai fericit decat ti-ai imagina. Ok, s-ar putea sa ai parte de o dezamagire, de un refuz! Dar daca sunteti atat de buni prieteni treceti peste "scaparea" asta! Dar sunt sanse mari sa iti impartaseasca si ea aceleasi sentimente dar nu a avut curajul sa ti le spuna din aceleasi motive pentru care nu ii spui nici tu ca o iubesti! Prietenia asta de 5 ani! Sfatul meu : ia-ti inima in dinti si spune-i ce ai pe suflet, nu astepta pana va fi prea tarziu si o va lua altul! Succes
linarkfts întreabă: