| Lussye a întrebat:

Am ajuns la concluzia ca baietii sunt niste putori ordinare. Fetelor, de ce sa stam sa ne "satisfaca" niste nespalati, lenesi, urati, hidosi? Nu mai bine suntem noi grase si fericite? Pentru copii exista banci de sperma!

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate iti alegi tu barbatii nepotriviti. Fiindca al meu se spala de doua ori pe zi, face treaba in casa oricand e nevoie, are niste ochi superbi si cel mai minunat zambet si este cel mai interesant om din lume. iar eu sunt grasa si fericita.
E urat sa generalizezi asa, eu chiar ma simt jignita, ca femeie.

| NatureSelf a răspuns:

Pai bada, poti sa te lasi insarcinata de copilul altuia, decat sa-ti faci propria familie cu un barbat adevarat. Nai ce sa-i ceri de la viata, are parti bune si rele, oameni buni si rai, barbati buni, si nefolositori. Priveste-i partea buna. traieste viata la maxim.

Răspuns utilizator avertizat
| harciog a răspuns:

Se vede treaba ca esti proaspat maciucarita.

| harciog a răspuns:

Macicarita proaspat care esti. Daca esti satula cum mama naibii sa mai gasesti scula interesanta.Cind ti se face de hita,hita, hita, adori putorile de barbati.

| Betty18 a răspuns:

Barbati sunt niste nenorociti, dar sunt un rau NECESAR in viata oricarei femei fie ea buna sau rea!

| costel24ro a răspuns:

Inteleg ca ai fost tradata, ca ai fost ranita sau ceva de genul.de ce stam impreuna unii cu altii, este chestia care se cheama dragoste si caruia nu te poti impotrivi.e adevarat ca nu suntem toti egali, la fel cum nici voi nu sunte-ti toate la fel.grase si fericite, pffff asta e alegerea ta, nu cred ca prefera vreo fata sa faca ce ai zis tu.cu bine si succes la ceea ce iti doresti!

| Onn3 a răspuns:

Daca zici tu! Dar totusi singura nu prea te poti satisface indeajuns

| ComatoseWine a răspuns:

Cine te-a parasit?

| BGI a răspuns:

Eu iti sugerez sa dai delete la intrebare pana nu vin altii sa te ia la injuraturi.

| iustin1992 a răspuns:

Din ce inteleg esti grasa si te-a parasit iubitullaughing

si sperma aia nu e tot de la noi...

daca nu ai nev de noi nu ai nici de sperma c ae de la noi

vad dca suferi...te-a parasit...

o sa iti schimbi u parerea...

nu ne baga pe toti intr-o oala

| NeGaTiwE a răspuns:

Alta sparta ba ce vii aici sa comentezi ce nu iti place plina lumea de cretini

Răspuns utilizator avertizat
| rakitik a răspuns:

Inca una grasa care il asteapta pe fat frumos... draga mea lussye de obicei ai parte exact de ceea ce iti place mai putin deci multa bafta cu viitorul prietenwinking

| GrimRaider a răspuns:

Auzi nu mai spune chestii de genu asta ca acusi iti iei injuraturi de aici straight face daca nu-ti convine cv taci si atat straight face

| GothicTiamat a răspuns:

In caz ca nu stiai noi femeile nu ne aranjam pentru barbati ci pentru celelalte femei... deci teoria cu grasa si fericita nu prea merge ca mai mult noi fetele judecam decat barbatii.

| bestmusicishiphop a răspuns:

Ba lezbi...cine pa sperma la banca?