Cred în primul rând că ești mai ales foarte complexată. În al doilea rând, mai cred că ești cel puțin bisexuală curioasă, iar felul cum ai reacționa dacă un băiat sau o fată ar face dragoste cu tine... depinde enorm de mult și de persoana respectivă. Pentru că dacă te simți relaxată, iubită, ocrotită în brațele sale, atunci i te vei dărui necondiționat și inhibițiile vor dispărea.
Ai răbdare, sigur va fi cineva care să te ajute să înflorești fără să smulgă din petale...
Orientarea sexuală este o alegere personală. Esti asexual când alegi să nu faci sex. Esti homosexuala dacă tu faci sex doar cu fete. Esti bisexuala dacă faci sex cu persoane de sexe diferite. Esti pansexuala dacă ai face sex cu oricine indiferent de orientarea si identitatea ta sexuală. Nu este vorba doar de ce ne atrage sau ce credem noi ca nu ne atrage, ci de experiențele personale si de alegerile personale.
Nu poti considera disforia ta corporală o cauza pentru faptul că ai experimentat si ti a plăcut sa o faci cu fete. Nu poti spune ca nu ai face o cu un băiat când încă nu ai facut o sau nu ai găsit băiatul potrivit care să te satisfacă. Sigur se gaseste. Este o atracție reprimata. Trebuie să ai mai multă încredere în feminitatea ta.
Daca iti este sila de fete atunci nu esti bi sau lesbi. Sunt numai curiozitati pe care le are oricine cand incearca sa isi descopere sexualitatea.
Daca te uiti dupa sanii, fundul fetelor esti bi ca mine
Ok te pipaiesc eu si vedem dupa cum reactionezi. (GLUMESC
Ai visat vreodata ca o faceai cu o fata? Sau macar sarut ceva in vis. Cand visam subconstientul nostru ne transmite ceea ce simtim cu adevarat in interior
Hey. Ti am trimis o cerere de prietenie in care ti-am lasat si un mesaj. Uita-te putin?