| smiley92 a întrebat:

Am ajuns la varsta de 30 de ani si nu am intrat in vreo relatie serioasa. Ma intrebam si eu de ce, cu ce am gresit in viata asta sa raman singur. Singuratatea chiar e grea si poate deveni o boala incat sa ii urasti pe cei intr-o relatie, familie.
De cand ma stiu am fost timid, nu prea am vorbit cu fete emotional incat sa duca undeva am zis ca am timp, nu prea este ceva pe placul meu, m-am axat pe munca si nu am iesit cu prietenii care mai erau ca acum nici aia nu mai sunt.
Am lucrat in strainatate iar pe acolo nimic sa imi placa, de alta religie si fete nepotrivite. In tara mai lucram cu cineva in domeniul instalatiilor electrice si la fel nu am cunoscut nimic.
Nu sunt o fire sa ma bag in seama pe strada, pare dubios si nici mie nu mi-ar placea sa fiu abordat astfel.
Din apropiere nu prea mai vad optiuni, au mai ramas pustoaice care au o alta mentalitate.
Daca o iau din nou pe calea strainatatii si vreau sa merg pe o perioada nedeterminata presimt ca tot nu imi voi gasi perechea.
Am mai incercat in mediul online dar fara succes, Facebook pentru unii e demodat si trec pe alte platforme precum Insta(TikTok nu ma intereseaza sa pierd timpul).
Ce m-ati sfatui sa fac in aceasta situatie?

Răspuns Câştigător
| AmandinaDragan a răspuns:

Rabdare si pe unde treci uita-te in jur. Acolo este ea dar nu ai ochi pentru ea.Inca.

35 răspunsuri:
| Slv07 a răspuns (pentru smiley92):

Si dupa tine asa, gandirea ta de om matur care ai ajuns la o varsta ce trebuia sa fi insurat si cu copil, cam ce sanse crezi ca mai ai pe tinder, Facebook, Instagram la fetele din ziua de azi de pana in 23-25 de ani? trebuie sa iei lucrurile ca atare si sa intelegi ca nu prea mai ai nicio sansa sa gasesti pe cineva, simplu

| smiley92 explică (pentru Slv07):

Asta e parerea ta. 30 de ani ti se pare mult? Esti limitat. Cunosc un caz recent ca s-a casatorit la 33 de ani.
In ziua de azi se casatoresc tarziu, prietenii mei din copilarie aproape cam toti s-au casatorit in jurul varstei de 28-30 de ani. Marea majoritate dupa 35 de ani se casatoresc, chiar daca au o relatie mai asteapta.

Pai atunci greseala este a ta, in era in care fetele fac legea in materie de dating tu ti-ai permis sa spui PAS unora care te vroiau de barbat, ce credeai tu ca daca te plac 2-3 fete, te vor place toate asa-i?

In fine, am obosit efectiv, mult succes in viata iti doresc

| Emma30555 a răspuns:

Îți trebuie un mediu de socializare. Job, cursuri de dans, pictura, IT, hobby-uri, concerte, cluburi. Fără socializare e greu sa cunoști fete. Nu ți recomand sa "agăți" pe strada, e aiurea mai ales dacă ești genul timid. Fă-ți un prieten doi și ieși din casa, poate ei au prietene, se pot face cunoștințe etc.