anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am ajuns mai devreme acasă și l-am găsit încălecat cu vecina de palier. Nu i-am zis nimic, n-am făcut scandal, doar mi-am luat lucrurile și am plecat.
Acum mă amenință că dacă nu mă întorc și îl părăsesc, el se sinucide.
De ce ar trebui să-mi pese sau să mă simt eu vinovată, indiferent ce ar face el?

Răspuns Câştigător
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Ce tupeu de gunoi are, ai făcut alegerea corecta.
El acum încearcă să te manipuleze la modul ca vai ca dacă moare el sa îl ai tu pe constinta după( dar din moment ce te a înșelat, își merita soarta).
O sa găsești persoana potrivita cu timpul, dacă te iubea cu adevărat nu făcea asta, indiferent de ce scuza ar baga ca este vreo " chestie bărbătească " sau nu știu ce vrăjeală, nu îl scuza cu nimic.
Și nici vecina aia de la palier dacă se respecta în primul rand nu și o trăgea cu unul care are iubita.( asta îi caracterizează pe amândoi ca fiind jeguri și atat ).

33 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Lasa-l sa se sinucida. Nu o va face.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

In poză esti tu? El este un nesimtit si un magar daca te a putut insela cu vecina de palier, ce are aia in plus față de tine? Ce varsta ai? Mai bine nu te mai intoarce la asa un om, sa faca ce vrea se sinucide? Te șantajeaza emotional cu sinuciderea doar doar cedezi de mila lui si îi mai dai o șansa, el la fel va proceda va face iar sex cu vecina lui cand tu esti la muncă, lasa l sa se sinucida sa l gaseasca vecina spinzurat de lustră.

| Hammurabi a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

""Da e poza mea, am 28 ani, urma să ne căsătorim în vara asta. În plus urma zilele astea să fac un credit pe numele meu să ne luăm o mașină. Plus că apartamentul în care stăm e al mătușii mele care mi l-a lăsat mie să-l folosesc ea s-a măritat și a emigrat în Australia.
Deci el va trebui să plece de acolo și nu cred că are unde să se ducă, părinții lui au vândut casa părintească și stau cu chirie într-o garsonieră.
Deci îți dai seama că nu din prea multă iubire face acum ce face.""

| Hammurabi a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

M-a rugat să-i pustez răspunsul că i s-a blocat nu știu ce și nu poate să mai posteze.

| 199onur7 a răspuns (pentru Hammurabi):

Lasa frate ca Exista un Dumnezeu cine te înșelată si pe tine o sa vadă ei

| Violleta2022 a răspuns:

Spune-i ca-i doresti tot binele din lume cu vecina de palier.
Si daca se sinucide este acum problema vecinei, nu a ta!

Nu mai fi proasta sa crezi toti mitocanii si curvarii!

| mihai69 a răspuns:

Absolut deloc.

| Drimmero a răspuns:

Eu zic ca ai gasit-o pe vecina incalecata peste el, el n-are nicio vina. Radem, glumim dar e un dobitoc manipulator, in 99, 99% din cazuri cand unul sau una ameninta ca se vor sinucide daca partenerul se desparte de ei sunt doar manipulatori si cam atat, nu vor face asta. In mod normal daca ai fost inselata cea mai fireasca decizie e sa-i dai papucii, daca se sinucide e doar selectie naturala, tu nu ai de ce sa te simti vinovata, nu e ca si cum tu l-ai pus sa faca asta, e doar alegerea lui.

| Hammurabi a răspuns:

Noi am mai vorbit și ți-am spus că e o jugodie după toate semnele...
Ai vrut tu neapărat să te convingi?))

| DragosBira a răspuns (pentru Hammurabi):

Tu o cunosti? era cuplata cu tine de aia a inselat-o ala? rolling on the floor

| Hammurabi a răspuns (pentru DragosBira):

Nu bate câmpii frate.
Ne cunoaștem de aici de pe TPU și am mai avut discuții pe privat despre problemele ei,
Eu sunt la niște mii de km distanță. Crezi că fac naveta în RO? laughing

| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Mersi pentru ajutor.
Știu că mi-ai zis dar am sperat până în ultima clipă că te înșeli și că totul va fi bine. Poate era mai bine dacă mă despărțeam de el atunci după concediul la mare.

| Mayhem666 a răspuns:

Oamenii care ameninta cu sinuciderea daca nu faci ce vor ei, sunt cele mai mari gunoaie. Nu te simti vinovata, si-a facut-o cu mana lui.

| anonim3247 a răspuns:

Ai scris - dacă nu mă întorc și îl părăsesc, el se sinucide.

Vezi că tocmai invers este la bărbații care se încurcă cu altele.

Adică femeia spune că se sinucide dacă bărbatul o părăsește pentru aia cu care a înșelat-o.

| anonim3247 a răspuns:

Și ești frumoasă în poza din profil cum a spus altul.

Păcat că ești rusoaică.

https://alchetron.com/......ze-750.jpg

| anonim_4396 explică (pentru anonim3247):

Nu sunt rusoaică șunt basarabeancă. Asta era important?

| anonim3247 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă ești basarabeancă suntem cam la fel. Și eu am bunicii de acolo, numai că au fost din ăștia.

https://www.google.ro/......ps?/search

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si-a făcut-o singur cu mâna lui. Nu te întoarce la el. Suferi acum, dar mai puțin decât dacă te-ai întoarce la el; în viitor va face la fel. Există viața și după. Când eram de vârstă ta, am aflat cu 2 săptămâni înainte de nuntă ca viitoarea soție mă inselase cu un "bun prieten". Nunta nu a mai avut loc, deși ea își dorea. Long story shot, există viață și după. Nu dispera.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu o va face. Doar zice așa. Relax. Plus că legal nu vei pati nimic dacă o face

| 199onur7 a răspuns:

Wtf după ce ca te înșală baaaaa laughing)))))) cică se sinucide sa crape cui îi pasă? -_- dacă a facut asa ceva gata este clar. Ce nu-ți este clar? Ce? Ăla nu te te iubeste cu Adevărată si gata. Poa sa se taie sa se face ce vrea cine face asa ceva demonstrează absolut tot si gata.

| 199onur7 a răspuns:

O iniam o inima care (care) iubeste da cu Adevărată (iubește cu Adevărată) nu înșela (nu înșeală) nu vinde (nu vinde) nu părăsește (nu părăsește) nu înlocuiește (nu înlocuiește) nu fuge (nu fuge) si deja ce a facut el spune tot absolut tot poa să-și dea si foc (si foc) ala nu te iubește cu Adevărat si dacă nu l-ai fi prins lenjer lenjer ar fi continuată bravo bravo ai fost fată deșteaptă si la prins pe lepra nenorocită.

| 199onur7 a răspuns:

Când iubești frate da iubești cu Adevărat ba nu există asa ceva nu exista nu are cum sa existe asa ceva ori iubești cu Adevărat ori nu iubești cu Adevărat.

| 199onur7 a răspuns:

Ala este un neorocit cu*var o data ce a facut-o nu se va opri niciodată ca este femei ca este bărbat cine face una ca asta este mult mai mult decât clar absolut totul.

| 199onur7 a răspuns:

Daca accepți așa... in viața ta si vrei Doamne ferește sa faci familie cu asa ceva sa nu regreți toată viața dupa aceia.

| 199onur7 a răspuns:

Nu acceptai asa. in viața voastră nu face asa ceva nu faceți greșală sa băgați asa jeguri in viața voastră care ve înșela nu exista iubirea Adevărata la asa paraziții nu iubește cu Adevărat asa. de oamenii de ce ma? Dece sa faci asa cev Cum sa faci asa ceva? Cum? Cand spui ma si zici ca iubești pai iubește ma iubește cu Adevărat nu se f... peste tine cu unul si altul si apoi te iubesc cei asta ma? Cei asta aia nu este te iubesc nu este asa ceva poa să-și dea si foc nu face greșală sa accepți asa ceva in viata ta înapoi o data facut va urma si mai mult cum ma sa spui te iubesc si săte duci sate f... cu alți las-o ba dracu las-o dracu

| Paracetamol0lol a răspuns:

Eu zic să i spui că suni la 112 ca dacă mai zice o dată laughing

| Arakiss a răspuns:

Nu e problema ta indiferent ce vrea el sa faca dupa despartire.
Oricum, eu aș putea pune pariu cu tine că n-o să se sinucidă.
E un idiot care mai incearca in ultima clipa sa te impresioneze.

| Allhambra a răspuns:

Are foarte mare dreptate CristiDinBucuresti. Ăsta e șantaj sentimental. Te-a înșelat, ai plecat, asta e.
Nu te mai interesează pe tine ce face el în continuare.
Nu cred că-i pasă de tine. E ofticat că n-o să mai aibă nici mașina, nici unde să stea. A pierdut prea multe, aia îl disperă.

| anonim_4396 explică (pentru Allhambra):

Asta îmi spune și el, că el a pierdut tot și că nu mai are de ce să trăiască.

| mihai69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Spune-i că dacă chiar a pierdut tot, poți să-i oferi tu mijloacele necesare ca să-și pună planul malefic în aplicare. Nu de alta, dar să nu rămână dezamăgit.

| Iluzionistul69 a răspuns:

Un om care inseala o data o va mai face si alta data cu siguranta nu e singura data cand te-a inselat, acum el incearca sa te readuca inapoi prin "santaj emotional" sa te pacaleasca cumva, sfatul meu e sa-l parasesti daca tu nu il iubesti cu adevarat, probabil te-a inselat pentru ca tu nu i-ai oferit ce trebuie, intr-o relatie conteaza foarte mult si compatibilitatea intima (sexul) daca tu nu-i oferi iubire partenerului atunci el cauta in alta parte, logic... (valabil si pentru barbati si pentru femei)

| anonim_4396 explică (pentru Iluzionistul69):

Deci a înșelat-o la ea în apartament, cu vecina ei, pentru ca ea nu-i dădea lui ce voia el, dar acum ca ea s-a despărțit de el, el vrea sa se sinucidă ca nu poate trăi fără ea.
Ai o problemă de logică. Bărbatul care își inseala logodnica ca nu ii da ce vrea el sau cât vrea, nu prea e un bărbat se gândește la căsătorie. Aș fi putut înțelege dacă se ducea la curve. Dar dacă era pe vecina, ăsta vrea doar palmares. O sa rămână cu palmaresul și peste 10 ani va regreta sincer de tampenia făcută.

| Iluzionistul69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ca sa te duci la curwe trebuie sa-ti permiti/banii, cu vecina de palier/bloc nu costa nimic e gratis...