anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am ajuns mai devreme acasă și l-am găsit încălecat cu vecina de palier. Nu i-am zis nimic, n-am făcut scandal, doar mi-am luat lucrurile și am plecat.
Acum mă amenință că dacă nu mă întorc și îl părăsesc, el se sinucide.
De ce ar trebui să-mi pese sau să mă simt eu vinovată, indiferent ce ar face el?

Răspuns Câştigător
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Ce tupeu de gunoi are, ai făcut alegerea corecta.
El acum încearcă să te manipuleze la modul ca vai ca dacă moare el sa îl ai tu pe constinta după( dar din moment ce te a înșelat, își merita soarta).
O sa găsești persoana potrivita cu timpul, dacă te iubea cu adevărat nu făcea asta, indiferent de ce scuza ar baga ca este vreo " chestie bărbătească " sau nu știu ce vrăjeală, nu îl scuza cu nimic.
Și nici vecina aia de la palier dacă se respecta în primul rand nu și o trăgea cu unul care are iubita.( asta îi caracterizează pe amândoi ca fiind jeguri și atat ).

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Iluzionistul69):

Deci a înșelat-o la ea în apartament, cu vecina ei, pentru ca ea nu-i dădea lui ce voia el, dar acum ca ea s-a despărțit de el, el vrea sa se sinucidă ca nu poate trăi fără ea.
Ai o problemă de logică. Bărbatul care își inseala logodnica ca nu ii da ce vrea el sau cât vrea, nu prea e un bărbat se gândește la căsătorie. Aș fi putut înțelege dacă se ducea la curve. Dar dacă era pe vecina, ăsta vrea doar palmares. O sa rămână cu palmaresul și peste 10 ani va regreta sincer de tampenia făcută.

| Violleta2022 a răspuns:

Spune-i ca-i doresti tot binele din lume cu vecina de palier.
Si daca se sinucide este acum problema vecinei, nu a ta!

Nu mai fi proasta sa crezi toti mitocanii si curvarii!

| Iluzionistul69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ca sa te duci la curwe trebuie sa-ti permiti/banii, cu vecina de palier/bloc nu costa nimic e gratis...