Si eu am avut intarzieri, o data am avut o luna si a doua oara o luna jumate. am facut si teste si am fost si la ginecolog si nu eream insarcinata, erea doar o raceala si foarte mult stres. dar e mai bine sa mergi la doctor pentru. ca e posibil sa ai un chist pentru. ca cumnata mea a patit la fel ca noi doua, dar ea avea un chist dar cu tratament s-a vindecat. nha vezi tu...
O intarziere pe stres poate fi suspectata la 4-5 zile, dar nu la 20. O inatrziere atat de mare nu trebuie lasata asa usor. Testul de sarcina este deja la limita maxima a sigurantei, asa ca grabeste-te cu consultul ginecologic.
Decat sa stai in atata stres mai bine renunti la amanarea controlului medical si mergi cat mai repede posibil la un ginecolog ca sa ai si tu nopti si zile linistite.
Nu sunt in masura sa ma pronunt. E ciudat ca nu a venit, daca ai calculat la inceputul lunii. E bine ca ai facut 2 teste, care au iesit negative.Cred ca e bine sa astepti pana la sfarsitul lunii, iar daca nu, du-te urgent la ginecolog.
Poate fi vorba de o simpla dereglare hormonala, si prietena mea avea ciclu regulat pana cand i-a intarziat si o luna. dupa ce a fost la ginecolog a primit ceva tratament cu duphaston si de atunci nu mai are probleme!
Mutubal întreabă: