Buna, draga mea, din moment ce el nu te mai vrea, ce sa ii faci? Mai bine incearca sa il uiti si sa iti cauti alt baiat; nu cred ca avea un motiv intemeiat sa se desparta de tine, in plus nu se zice pe mess.Bine,daca nu l-ai sunat ce? Nici eu nu prea imi sunam prietenul ca mi-era asa ca poate e ocupat si chestii din astea, dar nu m-a lasat pentru.atat.
DAca vrei sa te impaci cu el, discuta serios cu el, spune-i ce simti si ca mai vrei o sansa, dar daca baiatul nu te mai vea, nu te umili, nu merita.
Chiar ai zis ca e cu alta, indiferent de cum e acea fata, e cu ea, totusi cam devreme zic eu, dupa ce s-a despartit de tine...fi puternica si treci peste! Lumea nu se termina la un baiat!
Ceva de genu asta am patit si eu si dupa o spatamana vine la mine ca vrea sa ne impacam...lasal in pace ca daca te-a iubit se intoarce la tine
asa a facut si al meu
Tot tu vrei sa te impaci cu el? Scuze ca iti spun dar daca se poarta cum se poarta cu tine este pentru ca are cu cine, intelegi. Rade ca un fraier pentru ca il doare undeva de tine. Tu acum il vrei inapoi. Tu nu ai demnitate? Imi pare rau pentru tine dar numai astfel d tipi meriti.
Pai, parerea mea este sa ca trebuie sa fii mai comunicativa cu el si sa va exprimati liberi sa ii spui ca sa iti mai deie o sansa.
Nu te injosi sa. i zici sa va impacati, daca el asa a vrut respecta. i decizia si u cautati pe altu
macar putea sa. ti zic la scoala ca vr sa va desp dar na
Zic eu, sa vorbesti cu el si sa incerci sa-l convingi fara sa-i dai prea multe detalii cu privire la cat de mult tii la el sau eu stiu, sa-i dai de inteles ca esti innebunita dupa el (chiar daca nu esti dar el s`ar putea sa inteleaga asa ceva) daca nu merge, nu ai ce`i face, ultima a raspunsului monicai are mare dreptate : "Lumea nu se termina la un baiat!"