| hamster a întrebat:

Am apr. 14 ani si nu am avut prieten niciodata, cui i se pare anormal?(vreau rasp. sincere)

9 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Mie!
sincer ar trebui sa t gandesti la scoala, nu la c fac prietenele tale ca ele au prieten!
sora mea are 17 ani si doar acu are prieten...

| Adorable a răspuns:

Crezi ca la 14 ani ai ajuns la sfarsitul vietii? Ai o viata inainte! Nu cred ca e nimic anormal, este chiar ok. Eu consider ca nu esti la fel de iresponsabil pe cat ar putea fi ceilalti baieti : Sa convinga o fata de 13-14 ani sa se culce cu ei, iar apoi sa se desparta de ea.
De aceea sunt convinsa ca astfel inveti ce inseamna iubirea si vei gasi iubirea adevarata, nu iluzia!

| Papusik a răspuns:

Nu e nimic anormal.
Fiecare persoana o sa aiba un prieten cand o sa fie pregatit pentru asa ceva sau cand va gasi persoana potrivita.

| SpecialGirl a răspuns:

Nu mi se pare anormal. Nu esti una dintre fetele care au prieten la 9-10 ani.

| Forevăr a răspuns:

Nu'i ceva anormal. big grin. eu am avut primul prt de la 13 ani straight face

| zizibela a răspuns:

E perfect normal

| anca174 a răspuns:

Nu, timpul nu e inca pierdut.
eu inainte sa implinesc 15 am avut primul prietenhappy
la 14 ani primul sarut doar asa ca sa fiu in rand cu prietenele mele (nu imi placea de tipu respectiv). Aum sunt de parere ca era mai frumos daca asteptam sa am prieten si sa fiu indragostita desi nu pot sa spun ca regret nimic. Eram destul de stresata pentru ca eram singura care nu avea prieten, dar acum mi se pare o prostie felul in care gandeam. Cred ca e important sa fi o tipa deschisa, sociabila, sa te distrezi cu prietenii, sa te ocupi de tine (aspect fizic, caracter) si sa nu fi timida, sa fi indrazneata sa ai tupeu, dar sa nu treci totusi la aroganta si nesimtirehee hee si baietii or sa vina. In niciun caz sa nu fi complexata ca nu ai prieten.
Stiu si fete care nu au prieten pentru ca nu or gasit inca p cineva de care sa le placa un baiat care sa li se para interesant. Nu e deloc anormal sa nu ai prieten happy

| hamster explică:

Sa va zic, eu stiu ce fac adica mi-am propus sa sa am primul sarut dupa 14 ani,dar nu si o rel.(prea multa bataie de cap),nu intrebam pentru. mine,intrebam sa vad care sunt parerile voastre,pentru ca eu mai stiu chestii tip:"o, doamne, eu am avut 10 pana acum''

| ParanoidOwl a răspuns:

Daaaa, e anormal... in ziua de azi fetele isi pierd virginitatea la 12! la 14 sunt deja maritate cu copil! o sa ramai fata batrana!