Daca esti prinsa ca faci prostitutie la anisorii tai, parintii tai pot primi amenda ca nu te supravegheaza si te lasa sa te destrabalezi iar pe tine te iau cei de la Serviciul de Asistenta Sociala si te inchis intr-un orfelinat, pana la 18 ani.
Cine sa ma prinda? Intra mascatii cu berbecul in usa fix cand fac sex?
Si oricum, nu se intampla asa ceva in Romania, se trece cu vederea sau cu un Eminescu prin buzunar.
Daca la tine, sex= prostitutie, inseamna ca si tu esti o prostituata...
Mai copilas mic si prostut, la 15 anisori cand faci sex cu barbatii, ca te prostituezi.
Eu una, chiar imi doresc sa te prinda Politia si seviciul social si sa te puna la pastrare intr-un orfelinat, daca tu nu ai parinti care sa te creasca si sa te educe, macar ti se face un bine cu forta, ca minte vad ca nu ai deloc si-ti distrugi viata si corpul la ansiorii astia.
Care barbati? De 15 ani. Poate baieti.
N-am auzit niciodata ce spui tu, deci nu se intampla niciodata. Si daca ar fi cum zici, cu tata aproape de varful SRI-ului, nu are politia forta sa ma duca in orfelinat.
App, asta nu are treaba cu discutia asta dar nu te mai deranja cu Violeta, femaia aia are niste probleme...
Am vazut, orice ar fi, mereu vrea dreptate. Daca pentru ea 2+2 fac 3, nu o convingi ca fac 4.
O să fii mult mai fericită daca o incepi când ești matura cu un băiat potrivit, nu strica magia asta și respecta-te, la anii ăștia sunt foarte multe activități frumoase care sa îți contureze un viitor frumos și băieții lasa-i pe mai târziu ca sa iti găsești unul cum trebuie.
Ai dreptate, s-au schimbat...in foarte rau. Nu mai exista pudoare, nu mai exista respect nu mai exista aproape nimic din adevaratele valori
Daca era sa imi conturez un viitor pe o activitate, incepeam mai de mult, nu la aproape 15 ani. Marii sportivi practica acel sport de la varste fragede.
Nu mai pot sa astept, simt ca am nevoie de sex.
Lasă sportul, bănuiesc că ai vise și atunci când ești mare vrei sa faci ceva frumos cu viața ta, nu e totul roz, daca vrei sa fii fericita și realizată incepe de acum sa citești, să îți înflorești talentele și să îți pui energia pe care o ai in lucruri bune și productive că anii trec, ce rezolvi daca îți începi viața sexuală acum cel mai probabil cu o persoana nepotrivita? Vrei sa vezi cum se simte o suferință mare din dragoste? Nu te juca cu chestii de astea pentru că o să regreți și o să te doară, așteaptă să te maturizezi și să îți alegi unul pe măsură dar daca vrei asta neapărat, încearcă dar nu uita ce ți.am scris.
Am visuri, dar nu se bazeaza pe o activitate. Ce vreau sa fac in viitor nu se poate practica de acum, imi trebuie o suma de mare de bani ca sa incep de acum, si la varsta asta risc sa ii pierd.
Prezidentul întreabă:
liliana77any întreabă: