Daca intrebarea chiar este buna nu te as sfatui sa ti faci nici un prieten In Schimb Te as sfatui sa te macine alte probleme Nu Cred ca la varsta ta asta i cea mai mare problema care ar putea sa te macina mai bine gandeste te la viitorul tau si ce vrei sa ajungi in viata Creaza ti un tel in viata un vis Frumos pe care sa l urmezi pana n panzele albe Sa lupti pentru visul tau care l ai in suflet Sa ajungi ceva frumos in viata! ok? Sincer acum nu vrei sa ai un viitor frumos si fara griji la ce visezi in prezent? Cum vezi viata peste 10 ani de exemplu."? Lasa baietii ca vei avea atata timp si pentru ei! ok?
Hei tu! Mersi, chiar mi-a placut raspunsul tau!
Si mie. Si ma bucur ca ai apreciat raspunsul cel mai bun!
Pai si e vreo limita de varsta la care trebuie sa ai prieten si sa saruti? De ce vrei sa ai prieten, ca asa au prietenele tale si tu nu? Ca ai 16 ani, si altele au sarutat si tu nu? Tu simti nevoia sa ai prieten? Tu ce iti doresti? Pune-ti intrebarile astea si da-ti raspunsuri sincere. Daca cineva te place, nu are nimic daca tu esti mai timida, e normal, dar va face el primul pas. Trebuie doar sa il gasesti. ai grija insa ce iti vei dori si mai departe, pentru ca ai 16 ani si inca nu ai facut multe. Nu te grabi nicaieri ca nu ai de ce. Bafta!
Asa sunt si eu...dar am trecut peste eu am 13 ani si am fost cu un baiat 14 si pana atunci nu mai ma sarutasem cu nimeni(am 13) dar ne.am plimbat in parc si la un moment dat el m-a sarutat franch...nu te panica! lasae dasa de val sa zic asa si fa cum fake el(daca intelegi ce vreau sa vi)
sper ca te-am ajutat
Hey nu e o regula cand, cum sa ai prieten.De exemplu eu am 15 ani si nu am sarutat nici o fata dar nu am nici o problema.
Hey, baietilor nu le plac fetele timide.
plimbate prin oras si cand vezi un baiat frumos cerei nr de tel sal id.
si in legatura cu sarutul: sa nu saruti cu buzele, incearca french kiss(sarutul cu limba) si daca nu sti nici asa sarutal si cu buzele dar nu "venuze" sti? nu pupici, dar sa deschizi si gura ca asa o sa creada ca esti taranaca...
sa'mi zici cum merge
astept funda
Eu am 14 ani si am primit primul sarut astazi(miercuri)aceea fata pe care o iubesc este foarte timida, asteapta baiatul ideal