| kiska a întrebat:

Am aproape 17 ani...si ma gandesc koom e la primul contakt sexual?! spoonetzi va rog... fetelor... e ceva dureros? plakoot?
plizzz!

Răspuns Câştigător
pupimik
| pupimik a răspuns:

Ar fi fost dragut din partea ta sa scrii corect.Inainte sa pui intrebarea puteai sa citeste textuletul ala scurt in care esti rugata sa eviti scrierea asta.In fine...

Primul contact sexual sa nu te astepti sa fie ca in filme... cel mai frumos, cel mai romantic etc.
Depinde de baiat... daca are experienta si stie cum sa se poarte cu tine... iar tu esti relaxata si sigura pe tine...va fi bine. Daca veti fi amandoi crispati si speriati...va fi dureros.

10 răspunsuri:
| mitica_6163 a răspuns:

Daca vorbesti precum scrii nu cred ca mai trebuie sa-ti pui problema primului contact sexual

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Primul e mai mult dureros, dar si putin placut. Si te rugam, scrie romaneste, nu-ti bate joc de noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu tot le-am intrebat pe fete pe messenger ca de ce scriu gresit? si nici una nu ma ascultat si tot asa scriu. Aici vad ca sunt fete destul de inteligente care nu accepta limba romana purtata prin mizerie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricum este mult mai usor si mai placut decat gramatica limbii romane.

| byabb a răspuns:

In primul rand convinge-te ca partenerul tau tine la tine...winking

| cristina93 a răspuns:

Pai, eu am avut primul contact sexual foarte recent, iti pot spune cum m-am simtit eu, la inceput doare putin, dar dupa este placut. Depinde de partener, daca este unul fericit ca a scapat la o fata si "baga" in tine ca in sacul cu cartofi nu va fi placut deloc. La mine, prietenul stia ca sunt virgina, si a fost atent cu mine. Ai putea sa ii spui si tu, ca sa stie cum sa faca. Sa nu fii incordata, fii relaxata, la inceput nu te vei simti tocmai in largul tau, fiind prima data, dar va fi ok. Bafta

Răspuns utilizator avertizat
| doruletz a răspuns:

E ca durerea de masea... te doare dar nu vrei sa ti-o scoata...:-))

| ionnik a răspuns:

Te sfatuiesc sa stai deasuprawinking pe mine m-a durut de m-a luat naibalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar doare, depinde acum si de grosime ca sa zic asahee hee. Dar e ok! Daca va iubiti va fi perfect! Bafta!happy

Întrebări similare