Stai linistit ca o sa gasesti si tu o fata draguta care sa te iubeasca
si sa stii ca fetele nu stau doar cu baieti frumosi... daca e un baiat bun, care se poarta frumos cu ele nu le injura sau le bate, nu le inseala sau nu le minte si le iubeste cu adevarat atunci se vor gasi cateva fete iubitoare de baieti mai diferiti
nu toate fetele cauta sa iasa cu un baiat care e "mister univers" sunt fete care mai cauta si sufletul lor
ai grija de tine si nu fi trist te pup
Nu înseamnă că eşti urât ci înseamnă că eşti mai pretenţios la femei şi nu accepţi compromisuri ieftine. Sincer, mă regăsesc vag în asta dar nu în totalitate.
Nu ai ce să aştepţi.
Pur şi simplu, ia şi cunoaşte fete (atenţie! în viaţa reală nu pe messenger!) care să aibă minim 16 ani şi pune-ţi în valoare inteligenţa şi alte puncte forte.
Nu aspectul fizic e totul!
Ia şi cunoaşte-le, apropie-te de unele dintre ele şi apoi forţează să-ţi exprimi sentimentele. Nu aştepta să facă ele primul pas dacă ştii că nu prea a mers pân' acum tactica.
E timp, nu-i stres.
Set de greşeli pe care să nu le faci:
- nu-ţi declara iubiri cu inimioare. fii precaut dar nu rece!
- nu forţa începerea vieţii sexuale. documentează-te bine şi ia-o uşurel (pe de altă parte, nu aştepta după ele mai mult de-un an, indiferent de situaţie - e absurd şi inuman)
Succes.
Stai linistit ca nu sunt probleme, in curand vor sta la coada, fete sunt destule, ai de unde alege.
.
Daca zici u ca esti urat asa e.
Da nu cred.Si cred ca mai poti astepta sa ai o gagiq` .
Scrie si u la status`u de la id "care vrea sa fie cu mine BUZZ" sau puneti o poza cu tine pe net, idu` si scrii acolo de unde esti cum te numesti blah blah blah.
Ce spui tu acolo? Nu exista fata sau baiat urat. Nu e nici o problema ca nu ai avut pe nimeni pana acum, ai destul timp . Toti oamenii sunt diferiti, atat in privinta aspectului fizic cat si in privinta sufletului. Ai sa gasesti o fata care sa te iubeasca . Gandeste pozitiv si mult succes :*!
Primul pas este sa mai lucrezi putin la autostima ta care este la pamant presupun din diferite motive si sincer inteleg la 17 ani cam majoritatea am avut momente in care ne-am simtit in acest fel e trecator, nu iti trage iubita sa fii in pas cu moda cum a spus si kongeriket cunoaste lume dar nu te implica sentimental cand gandesti asa de tine pentru ca fetele(imi cer scuzele de rigoare pentru cele care se simt)te vor dezamagi total.Cu cat ai mai putine asteptari cu atat vei fi mai putin dezamagit o sa vezi ca la urma urmei va fi bine poate o sa intalnesti o persoana care sa merite tot acest timp asteptat
Cand spui asteptat, adica sa astepti sa vina una la tine? nu astepta sa fii agatat. in primul rand ca esti din prima dezavantajat. asa vad eu lucrurile
ai grija ca fetele simt cand "curg" balele... sa nu pari prea disperat... recunosc ca si eu am avut oficial prima prietena la 17 ani, dar de atunci s-a cam schimbat treaba
Fii mereu ingrijit, fa-ti o freza calumea, imbraca-te cu haine bune. Trebuie sa ai simtul umorului si ceva bani in buzunar. Iti mai trebuie un telefon cat de cat dragutz.sa nu fie prea demodat. Sa nu fii gen pampalau sau prea tacut, baga-te in seama ca nu ai nimic de pierdut si sa nu folosesti deodorante proaste.
Si eu am aproape 17 ani si nici nu am avut pana acum nici un prieten si nu am sarutat pe nimeni pentru ca sunt pretentioasa dar si timida.Si nu-s chiar asa hidoasa Si nu toate fetele se uita la aspectul fizic de ex eu nu dau importanta chiar asa ...mai mult la mentalitate ma uit. pupici