Nu cred ca trebuie sa te sperii, nu e o chestie anormala. Poate esti genul de fata care nu poate fi intima sau sa se indragosteasca de orice, ești mai selectiva si poate nu ai gasit baiatul potrivit.
Pe de o parte e bine pentru ca nu ai suferit din dragoste si se poate spune ca ai avut o viata linistita.
Multi oameni au probleme mari in dragoste si pot suferi foarte mult dupa o despartire sau niste certuri in cuplu.
Probabil ești asexuală, caută definiția pe net pe scurt o conditie fizica in care nu simti nevoia de apropiere fizică
Buna, este perfect normal toate la timpul lor, si eu am fost in situatia ta abia pe la 28- 30ani m-am indragostit de o fata dar a trecut... totul tine de libidou tau iar dumnezeu le aranjeaza pe toate asa cum stie el mai bine crede-ma ca stiu ce zic
Poate esti aromantica, sau asexuala, sau ambele.
Tu esti singura in masura sa iti dai seama de preferintele tale sexuale si romantice.
De ce postezi aceeasi intrebare de doua ori? Duci lipsa de atentie? La ce probleme ne spui ca ai, ar trebui sa mergi la psiholog, nu sa ne ceri noua parerea. Aici e forum, nu centru medical.
linarkfts întreabă: