Sigur ca nu e adevarat zvonul, e doar o gluma pentru cei care nu au invatat la scoala. Pupilele se maresc atunci cand e putina lumina, ca sa capteze mai multa.
Terminați cu prostiile astea că poate mai citește și vreun Dorel chestia asta, apoi se duce acasă și își omoară nevasta în bătaie că nu i se dilată pupilele...
Daca e excitata si are orgasm i-se dilata deoarece creierul elibereaza dopamina (un drog puternic produs de orgsnism).
Daca sunteti de mult impreuna e posibil ca dragostea sa se fi dus de mult timp. A ramas doar rutina/obisnuinta.
Nu cred.Nu suntem impreuna de foarte mult timp...Si nici rutina nu avem.
Esti casatorit dar NU ai rutina? Presupun ca exista o prima oara pentru toate.
Nu exista rutina pentru ca ne distram mult impreuna.Iesim in oras, in parc, la film, la teatru...Nu e timp de rutina.
Bravo voua. Cand ma uit la multe cupluri casatorite prin preajma mea, mi se face mila. Bine, nici nu ma mira ca majoritatea divorteaza dupa maxim 3 ani.
Aia s-au casatorit de plictiseala.
Nu cred. Mai mult disperare. Sa nu moara ca niste prosti, singuri.
Cam da...Sau vor doar bani...Sau li se pare "cool", fara sa fie niciun sentiment intre ei.
E posibil si asta cu "vor bani". Din putinul care il stiu, mai mult scoti bani cu o nunta. Daca ai un numar mare de invitati evident. Daca faci ceva micut 30 de persoane, aia e mai nimic.
Spune-i cã ti-ai pierdut jobul sau si multe datorii la bancã, dacã poate ea sa te ajute cu niste bani. Atunci dacã nu ii se dilatã pupilele chiar e indrãgostitã.
Cand s-a maritat cu mine eram falit.Si ea la fel
Daaa vezi sa nu.Nici 2 minute nu ramane singura
AddaAlex întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: