Cresc și ei, când este vremea lor, să crească! Sunt cretine care fac operații de distrugere a sânilor( Vaci idioate, care cu ajutorul unor escroci, își bagă diverse substanțe cancerigene în sâni, în dorința de a îi avea mai mari.).
cine si-a batut joc de tine? Sanii iti vor creste stai linistita dar sa te maturizezi
PS: pana iti cresc sanii mai bine ai grija de fund mergi la alergat,fa exercitii, dac se poate mergi la sala.Un baiat se uita, mai intai din spate la tine si pe urma din fata.
NU! dar sa incerci sa nu porti sutien cat mai mult timp ca sa nu ai probleme ...gen sa se lase la o varsta frageda!
Nu-i adevarat.Depinde de persoana. Bustiera sau sutienul nu are nici o legatura.
Nu, nu-i tocmai adevarat. Eu stiam de sutien, ca iti deformeaza sanii, pana mea. Da erau doar facaturi...
Mnu...daca faci sport si porti sutien poate cresc mai repede da bustiera nu cred ca ajuta... daca vr s ai sanii mai mari incearca s faci un sport sau s mananci legume da cel mai sigur te dezvolti daca faci sexio asa stiu
Andrei5001737 întreabă: