| Yoyoooo a întrebat:

Am auzit ca fetele frumoase au ghinion in dragoste sad Credeti ca este adevarat? La mine se adeverestecrying

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dea asta chiar e corect zis...suntem frumoase... dar aceasta nu este pretuit de nimeni, baietii parca se tem de noi offff nu stiu ce sa mai cred.sad

25 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Uite unde stătea Pamela Anderson a mileniului 3!

| Razvan a răspuns:

Am auzit ca fetele modeste sunt pe cale de disparitie? E adevarat sa stiu sa-mi inchiriez un loc la sefu` Belluwinking

| Razvan a răspuns:

Printesa, taica-tu nu te-a invatat sa nu ai incredere niciodata in barbati? Nu mai crede ce zic ei, sunt programati genetic sa arunce in stanga si-n dreapta cu complimente.Ramane intre noi urmatoarea chestie:Frumoasa e orice fustawinkingSper ca ai prins ideea

| AnonimA a răspuns:

Buna nu esti un pic cam narcisista?big grin

nu credbatting eyelashesse zice ca fetele frumoase au doar beieti naspa laughingdar nu e adv

| nobody_9468 a răspuns:

Si eu am zile in care ma vad superbalaughing, dar astept sa-mi zica altiihee hee.
A gu gu gu...nu fi tristahee hee.

Bafta.

| pwp a răspuns:

Te cheama narcisa nu?love struck

| MMadalina a răspuns:

Lauda de sine nu miroase a binewinking

| Anileda a răspuns:

Miss-ule, lauda-te!

| 21Ada a răspuns:

straight face Fetele frumoase mereu au noroc in dragoste!

| LNK a răspuns:

Mama cata modestie. straight facelaughing

| SteauaROsie a răspuns:

Faceti loc vine printesalaughing
ce te grabesti asa
lasa totul sa vina de la sine
probabil baietii se tem de tine intr un fel
pentru ca esti frumoasa si desteapta

| kidboo a răspuns:

Eu cred ca se crapa oglinda cand te uiti. si vrei sa te lauzi la noi ca vai vai ce mumoasa suntembatting eyelashes

Răspuns utilizator avertizat
| foreverANDaDAY a răspuns:

Wow cata modestie
dar acum serios cred ca uneori baietilor le plac fetele frumoase doar pentru exterior si nu pentru ce se afla inuntru ele simtindu-se ranite din aceasta cauza si nu mai au atat incredere in ele iar cand un tip se indragosteste de ele in subconstientul lor apare acea teama ''oare ma place pentru cum arat sau pentru ceea ce sunt?''
si apropo miss modestie de obicei frumusetea este interioara dar si se spune ca suflettul se vede prin ochi si poate e adevarat ochi pot spune multe despre tine pot arata cum esti tu pot straluci si lasa frumusetea interioara sa iasa

| lalala_5386 a răspuns:

rolling on the floor
ce modesta estioh go on
si draga norocul sau ghinionul in dragoste ti`l faci tu cu mana ta. Doar tu iti alegi iubitul nu altcinevalaughing
in fn.creca tocmai modestia ta te face asa iubitaoh go on

| lalala_5386 a răspuns:

Si love...sa stii ca uneori e adv...eu una am vazut multe cupluri, in care baietii frumosi au ca partenera o fta urata, grasa etcchatterbox
decii...gusturile nu se discuta, poate fta aia era jumatatea luithinking
eu cred ca ftele frumos stau cu baieti urati pentru ca aia frumos umbla cu mai multe sau au deja o partenera in genu celei descrise mai sus x_x laughing

| lalala_5386 a răspuns:

Si dc esti asa sigura ca iti spun adevarul?tongue
poate te mint pentru a nu te simti prostwinking
nu trebuie sa tragi concluzii pripite doar pentru ca asa ti-au spus multi ca esti "frumoasa"chatterbox

| Yoyoooo explică:

De fapt, nu ma cred frumoasa, dar nici urata.Sunt bine asa cum sunt. Dar multi imi spun ca sunt frumoasa si cand am citit acest lucru am stat putin si am analizat si chiar aveam ghinion.
PS: Nu sunt narcisista!

| dolshedolcik a răspuns:

Nu cred! asteapta si o sa gasesti persoana potrivita poate nu ai gasit-o pana acum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit ca fetele "modeste" nu prea mai exista si au un intelect relativ scazut. Crezi ca e adevarat? La tine se adevereste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti asa modesta ca-mi vine sa te laud laughing
te faci singura frumoasa dupa intrebare a asta, eu asa observ.
daca esti asa buna ia puneti o poza la profil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of`of, frumoasa de tine, cucciii cuciii, si de fapt cred ca esti... ultima aratarebig grin. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-oi crede frumoasa!

| MarianZuZ a răspuns:

Nu e adverat daca o persoana aude ca va avea ghinion in acea zi normal ca se va intampla ca creierul percepe totul. Deci nu esti ghinionista.Sunt multe fete frumoase si nu au ghinion la baieti la banii etc.

| BlairWaldorfGGLeightonMeesterFAN a răspuns:

Mda...thinking
De obicei fetele frumoase nu se cred frumoase, nu o spun altora ci lasa pe altii din initiativa proprie s-o spuna! Fara suparare!straight face