Depinde si la ce liceu te duci acum. si oricum nu totsi sunt asa adica ei alta treaba nu mai au decat sa se ia de tine. Si oricum astia nu sunt decat tare in gura, fii si tu la fel ca ei si gata
Eu am fost boboaca si nimeni nu s-a purtat urat cu mine.Chiar a fost super marfa in clasa a 9 a
''lipeste-te'' si u de unul mai mare care sa te apere oricum, chiar daca o sa se poarte urat cu voi, bobocii, n-o s-o faca decat in prima saptamana... dupa aia, o sa inceapa sa se dea la voi eh, asta-i natura baietilor:se dau cocosi, si de fapt nici nu stiu sa cante
Iti faci un prieten mai mare si o sa te apere el si eu ma tot gandesc la chestia asta...totusi sper sa nu fie nimic prea rauNorocul meu e ca stiu pe cineva mai mare si ma bazez pe el
Da e adevarat dar asa se intampla doar daca esti un om retras cum ar fi sa nu iesi in pauza asa in gen
Da, e o situatie destul de intalnita, dar sa nu generalizam. De obicei sunt mici intepaturi pe care cei mari (mai mult fete) le indreapta spre cei mai mici (tot fete). Mai mult fete, pentru ca fetele sunt mai orgolioase si rautacioase, sa recunoastem! Daca intri acum in clasa a 9a, nu-ti face griji. Sunt pur si simplu niste copilarii pe care cei mari le fac pentru a se simti oarecum mai importanti (sau alteori, pentru ca si ei au fost tratati la fel cand erau "boboci"). Cel mai bine e sa nu intrii in conflicte cu nimeni, sa nu mergi pe holuri cu nasul pe sus, in general sa te comporti bine cu toata lumea. La mine a functionat!
Succes!
Bye
Ti se pare ca asta este o intrebare care intra la rubrica Dragoste si Sex?
☆ ☆ღ♥Ashley♥ღ☆ ☆ întreabă:
anonim_4396 întreabă: