| Allexandraaa a întrebat:

Am auzit ca in perioada menstruala [ a 3 - 4 -5 zii] daca el ejaculeaza in vagin nu sunt sanse sa ramai insarcinata. E adevarat? thinking Va rog sa ma lamureasca cineva happy.

Răspuns Câştigător
| adryana_6040 a răspuns:

Poti ramane insarcinata chiar daca a venit ciclul, nu este regula desigur , daca actul sexual s-a consumat cu 5 zile sau mai putin ,inainte de venirea ciclului.Depinde de organizm

6 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Dc dracu faci neprotejat? vrei sa te trezesti cu un plod plangacios si flamand, mancator de bani si sati distrugi adolescenta? asa scumpe ti se par prezervativele? daca ejaculeaza da, vei fata un plod

| Ellenna a răspuns:

Sunt sanse sa ramai insarcinata, dar sunt sanse mici tongue Depinde de organism.

| butterfly27 a răspuns:

In mod normal nu ar trebui.dar exista cateva procent acolo, ca spermatozoizii supravietuiesc nu stiu cate zile in vagin.:* funda?

| Pysu a răspuns:

Asa e, ai auzit bine, doar pe jumatate, sunt sanse sa ramai insarcinata dar nu mari, stiu o colega care a facut dragoste in perioada menstruatiei si iubitul ei a ejaculat in ea, dar nu a ramas niciodata insarcinata, si mentionez ca a facut dragoste de vreo 5-6 ri. Sunt foarte bun prieten cu ea si discut orice.big grin Sper ca te-am ajutat:d

| lastOne a răspuns:

Ce copii inconstienti sunteti! Lasand la o parte bolile venerice care v-a pot nenoroci pe viata, ganditi-va ca puteti ramane insarcinate si s-a va ratati viata (prostia se plateste). Costa 3 lei un prezervativ durex, ce naiba!

| 0zahar a răspuns:

Nici eu nu stiu bine...s'ar putea sa ai dreptate.