| julieta a întrebat:

Am auzit ca nu este bine sa ai relatii intime in preajma unor sarbatorii precum Pastele si Craciunul. dc? voi reusiti sa nu aveti relatii in preajma acestor sarbatori? happy

10 răspunsuri:
| oana23madrid a răspuns:

Normal nu este bine in cazul in care tii post, dar daca nu tii nu e nici o problema, eu stiu ca de pte in saptamana sfanta nu e bine chiar daca nu ti post se zici ca in saptamana aceea trebuie sa fi curat, dar de craciun nu stiu...

| Macho a răspuns:

Cine te-a mintit? big grin

Vorba zice ca e pacat sa faci sex in perioada postului. Dar daca lumea de abia tine post, ne-mancand carne si alte mancaruri de frupt, gandeste-te daca reuseste cineva sa se abtina de la sex.
Acum nu stiu, fiecare cum poate. Dzeu sa ne ierte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tii post nu e bine sa ai relatii, insa daca nu...cine te opreste?big grin
Pana la urma fiecare face ce vrea!

| xibalba a răspuns:

E o prostie. Daca ai chef, faci si gata. Daca rabzi, tot pacat e. Eu nici de la mancare nu ma abtin, daca pot sa tin post alimentar, il tin, daca nu si am pofta de ceva, mananc.

| Paris a răspuns:

Este un mare pacat, daca nu te poti abtine de la mancare, macar de la sex, ca nu mori cateva saptamani happy

| moonY a răspuns:

deja este pacat ca ai pus intrebarea asta aici.si daca tot ai pacatuit, ai dezlegare de la mine sa intretii relatii (de orice natura), in toate posturile, pn la sfarsitul vietii! amen!

| fabiola a răspuns:

Sunt unii care pacatuiesc tot timpul anului iar in preajma acestor sarbatori tin post si cred in iertarea pacatelor prin spovedania in fata preotului.Eu spun ca un pacat facut, este facut. Eu cred ca numai constiinta personala iti poate ierta pacatele. Exista si oameni pe care ii respect, cred in sufletul lor si atunci fac asta din suflet, pentru ca asa simt!

| SCUFY a răspuns:

Daca am putea sa-i facem pe barbati sa inteleaga, poate ca da, dar de aceea suntem oameni sa simtim nu?

| slayer666 a răspuns:

Nu tin post si nu cred in astfel de povesti. deci nu ma feresc de a intretine relatii sexuale. baftawinking

| andytza a răspuns:

Este vorba de post dar nu toti il tin si respecta.Pana la urma trebuie sa-ti vina din suflet acest lucru pe care unii il considera un sacrificiu.Nu incerca sa copiezi pe altii, fa mereu ceea ce simti ca de pacatuit toti pacatuim, e omenesc.