anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit ca nu se face sex inainte de a se face o ecografie pelvina sau un control ginecologic.Este adevarat?

14 răspunsuri:
| SweetyDark a răspuns:

Asta se face pentru a vedea daca tu ...sau partenerul tau...aceti corpuriile perfect sanatoase si nimeni dintre voi nu v-a suferi dupa...de o boala

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SweetyDark):

Asta stiu pentru ce este ecografia dar eu am intrebat altceva ori poate nu am inteles eu raspunsul. avem voie sa facem sex inainte de exemplu cu o zi?

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu este adevarat.Asta ar insemna ca tinerii de la sate si localitati mici sa nu faca sex niciodata deoarece nu au unde sa faca un asemenea control. Inceperea activitatii sexuale nu este conditionata de asa ceva, Cine ti-a spus acea aberatie ori a dorit sa te pacaleasca ori este de-a dreptul dus cu "pluta" laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Poate nu m-am exprimat eu cum trebuie.Eu ma refeream la cu o zi inainte

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai tu crezi ca macar O SINGURA fata din satele tarii noastre unde nu exista macar un dispensar merge la oras sa caute un spital unde se poate face o ecografie sau un control ginecologic? Te asigur ca marea majoritate a femeilor din tara noastra nu au auzit in viata lor de ecografie abdominala sau nu ar accepta sa fie controlate de un medic ginecolog. Ceea ce sustii tu este o UTOPIE si sincer nu pot sa-mi imaginez de unde ti-a venit aceasta idee nastrusnica?

| Felys a răspuns:

E adevarat atunci cand urmeaza sa ti se faca un test papa-nicolau, dar pentru ecografie nu are nici o relevanta

| iulianpinzaru a răspuns:

Nu are nimic daca faci sex inainte cu o zi

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Eu am zis doar sa pun o intrebare.Eram 90% sigura ca este voie sa se faca sex inainte de ecografie si inca odata eu m-am referit doar la cu o zi inainte de ecografie nu cum poate ai inteles tu.Nu mai cataloga toate fetele de la tara asa.Eu sunt de la tara sa stii si eu am acceptat un control ginecologic si stiam de ecografii.Nu toti suntem la fel.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Am inteles perfect din prima clipa intrebarea ta pur si simplu halucinanta chiar si ca idee ca sa ma exprim elegant. Sper ca acum esti 100% informata.In al doilea rand daca ai fi citit cu atentie raspunsul meu ai fi observat ca eu m-am referit la MAREA MAJORITATE si nu la TOATE fetele de la tara.Asta denota ca ori citesti superficial sau este vorba de ceva mai grav si anume lipsa de discenamant daca nu poti face diferenta intre doua notiuni distincte.Trebuie sa-ti dau dreptate la ultima afirmatie, intr-adevar nu suntem cu totii la fel, unii sunt mai educati si cultivati si inteleg mai usor pe cand altii nu reusesc nici cand explicatia le este data "mura-n gura" cum se spune la tara.

| Purec a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Ai inteles pe naiba happy cand eu ti-am zis pe aici pe site ca esti mai incet la minte, nu ma credeai happy Ti-a explicat fata de trei ori si tot nu te-ai prins happy nici nu stiu cum sa te numesc happy

ca sa raspund si la intrebare, da, poti face sex cu o zi inainte happy

Bai corb, stiu ca nu prea stai bine cu inteligenta, dar chiar e asa de greu sa te prinzi ca fata era curioasa daca poate sa faca sex inainte de control?

| Aasdfghj a răspuns:

Nu stiu sa-ti raspund dar cred ca mai bine formulai intrebarea altfel. laughing
Spune si tu ca trebuie sa iti faci o ecografie si nu stii daca e ok sau nu sexul inainte.
M-au amuzat unele raspunsurirolling on the floor)

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Purec):

Ma inteligentule, citeste intrebarea ei si pe urma te da super destept.

| Purec a răspuns (pentru corbulalbrosu):

De fapt, super intelligent te dai tu. Ai gresit persoana, pentru prosti, uite-te in oglinda happy

Ti-a repetat de 3 ori ce vrea, recunoaste macar ca ai gresit, e greu?

"Pai tu crezi ca macar O SINGURA fata din satele tarii noastre unde nu exista macar un dispensar merge la oras sa caute un spital unde se poate face o ecografie sau un control ginecologic?"

pana una alta, hai sa facem analiza de text pe ceea ce ai scris. apoi ai venit cu:

In al doilea rand daca ai fi citit cu atentie raspunsul meu ai fi observat ca eu m-am referit la MAREA MAJORITATE si nu la TOATE fetele de la tara.Asta denota ca ori citesti superficial sau este vorba de ceva mai grav si anume lipsa de discenamant daca nu poti face diferenta intre doua notiuni distincte.

Stii cum se numeste asta? hai ca iti dau 3 incercari:

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Purec):

Nu au sens toate astea.Eu nu m-as mai contrazice cu el.Normal ca s-a referit la toate fetele cand a spus in primul raspuns :" macar O SINGURA fata din satele tarii ...merge la oras sa caute un spital" apoi a spus ca el s-a referit la majoritatea fetelor :-J.Sa fie ca el, asa fac barbatii.Numai ca ei trebuie sa fie.