Pai nu ai de ce sa iti fie frica pentru ca daca te refuza e pierderea ei dar incearca sa oiei cu binisorul adica intreab-o despre ea,ce gen de baietii ii plac,vedeti ce lucruri aveti in comun, iesiti impreuna in oras la un suc, la un film...app din ce oras esti?
Cati ani ai? daca ai intre 14-16 trebuie sa inveti sa fi si tu putin mai tupeist, pentru ca fetele sunt in general interesate mai mult de statutul tau social si mai putin de cum areti, ce, cum faci. Trebuie sa gasesti ceva care sa te motiveze sa ai tupeu si sa o suni preferabil, chiar daca la prima conversatie o sa fi total cu morcovu in cur ( asa am fost si eu ). Uite spre ex iesi odata cu ea si cu mai multi prieteni ( DAR SI PRIETENE NEAPARAT) de-a tai si baga-te cu ea in seama chiar daca nu ii zici nustu ce texte sau vrajeli bune, pur si simplu vorbeste despre ceva interesant, care sa duca la tot felul de discutii mai incitante ( nustu te gandesti tu ca nu e ft greu ) si apoi eventual o iei putin in brate, pui mana pe dupa ea, ii mai zambesti si atat o lasi sa ramana asa, apoi a doua zi o suni si o intrebi daca nu i-o fost dor de tine asa un pic, si ii zici ca ar trebui sa iesiti la un suc mai pe seara, taci 2 sec si ii zici ca asta doar daca vrea si ea, si daca e asa cum ai zis tu ca te place nu o sa ai nici-o problema, doar trebuie sa ai curaj si nu te teme ca te respinge, ca daca gandesti asa de la inceput, nu ai nici-o sansa. Bun hai ca ti-am facut tutorial aici ca pentru varumio la prima iesire, nici lui nu cred ca i-am zis atatea. Te-am lasat, bafta
Bananacantareata87 întreabă: