anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit cum ca daca cumva te masturbezi din ce in ce mai des, cica ti se "strica" spermatozoizii adica cand vei face un copil sunt mari sanse ca acesta sa aiba probleme de sanatate...
si cand te duci sa faci analize la spermograma, acolo iese cati spermatozoizi ai sanatosi.
Acuma s-ar putea sa gresesc, nu stiu.

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De obicei se strică erectia.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu se strica nimic, probabil ca unii rad de tien teribil, spunandu-ti asemenea prostii.
Masturbarea excesiva (des) poate duce la ejaculari precoce, la lipsa erectiei cand esti cu o fata in pat, dar nu se poate umbla la genetica spermatozoizilor, doar pentru ca te masturbezi des.

| doctorandus a răspuns:

Nu. Spermatozoizii sunt produsi continuu, nu conteaza cat de des ejaculezi. https://www.nationalgeographic.com/......th-control

| dullcat a răspuns:

De la cine ai auzit? Citeste niste articole serioase, ca asa din auzite circula tot felul de prostii.

| MariannN20 a răspuns (pentru dullcat):

Pai de ce Nu ma lamuresti tu avand in vedere ca citesti articole serioase ar trebui sa stii.

| Hyperion7 a răspuns:

Nu se strica sperma, însă scade concentrația de spermatozoizi din ea.
E bine sa te masturbezi, însă nu foarte des, pentru că spermatozoizii trebuie sa se "înnoiască" din când în când.

| dullcat a răspuns (pentru Hyperion7):

O ejaculare are vreo 100 de milioane de spermatozoizi.E nevoie doar de 1 pentru a ajunge la sarcina.Deci tell me again cum ii scade numarul si e nasol, de parca impotent va scrie pe el.

| Hyperion7 a răspuns (pentru dullcat):

Eu te înțeleg,și ai dreptate până la un punct,dar din moment ce sperma devine inactiva,sa zic așa, șansele de sarcina, fie că vorbim de un sfrijit de spermatozoid, tot sunt mici, pentru că na, o sa moara și el între timp din cauza oxigenului

Care oxigen? Ejacularea se face in vagin si atunci nu moare nimic de la oxigen.Sau ai ramas setat pe sarcina cu degetele? laughing

Nu exista niciun studiu care sa coreleze masturbarea in limitele decentei cu scaderea calitatii spermei.

Am rămas pe sarcina cu degetelecrying
Cât despre sperma, un spermatozoid proaspăt conceput, va fi slab calitativ până va ajunge la maturitate.Aici nu e vorba de cercetărisad
Mai mult de atât, e ok sa te masturbezi, asta in condițiile in care nu abuzezi, nu afectează calitatea spermei, însă concentrația ei va fi mai slabă și va crea probleme in concepere.Ca daca nu ar fi astfel de probleme, toată lumea ar avea copii, însă sunt și soți care și-ar dori, sunt apti și nu pot avea copii.
Adică dacă te masturbezi de 5 ori pe zi, a 5-a oară va fi pur și simplu un lichid transparent și atât.Asta din experiența unui băiat big grin

Logic, am zis de masturbarea in limitele decentei, nu de masturbarea in exces.Pai ar trebui sa cauti si niste studii.De exemplu unele spun despre cum barbatii care se masturbeaza de doua ori pe saptamana au numarul de spermatozoizi mai mare, plus alte valori mai bune decat al altora care o fac mult mai rar.

Posibil sa fie și așa, nu zic nu.

| Clitorin a răspuns:

Cel mai mare pericol al masturbarii dese e pierderea neuronilor, care nu se mai refac in veac! Apoi vei avea probleme cu potența si ejacularea precoce. Ti-o spun din propria experienta, eu am ajuns o legumă din cauza masturbarii dese. Ai mare grija, daca nu vrei sa regreti toata viata!