Nu se strica nimic, probabil ca unii rad de tien teribil, spunandu-ti asemenea prostii.
Masturbarea excesiva (des) poate duce la ejaculari precoce, la lipsa erectiei cand esti cu o fata in pat, dar nu se poate umbla la genetica spermatozoizilor, doar pentru ca te masturbezi des.
Nu. Spermatozoizii sunt produsi continuu, nu conteaza cat de des ejaculezi. https://www.nationalgeographic.com/......th-control
De la cine ai auzit? Citeste niste articole serioase, ca asa din auzite circula tot felul de prostii.
Pai de ce Nu ma lamuresti tu avand in vedere ca citesti articole serioase ar trebui sa stii.
Nu se strica sperma, însă scade concentrația de spermatozoizi din ea.
E bine sa te masturbezi, însă nu foarte des, pentru că spermatozoizii trebuie sa se "înnoiască" din când în când.
Am rămas pe sarcina cu degetele
Cât despre sperma, un spermatozoid proaspăt conceput, va fi slab calitativ până va ajunge la maturitate.Aici nu e vorba de cercetări
Mai mult de atât, e ok sa te masturbezi, asta in condițiile in care nu abuzezi, nu afectează calitatea spermei, însă concentrația ei va fi mai slabă și va crea probleme in concepere.Ca daca nu ar fi astfel de probleme, toată lumea ar avea copii, însă sunt și soți care și-ar dori, sunt apti și nu pot avea copii.
Adică dacă te masturbezi de 5 ori pe zi, a 5-a oară va fi pur și simplu un lichid transparent și atât.Asta din experiența unui băiat
Logic, am zis de masturbarea in limitele decentei, nu de masturbarea in exces.Pai ar trebui sa cauti si niste studii.De exemplu unele spun despre cum barbatii care se masturbeaza de doua ori pe saptamana au numarul de spermatozoizi mai mare, plus alte valori mai bune decat al altora care o fac mult mai rar.
Cel mai mare pericol al masturbarii dese e pierderea neuronilor, care nu se mai refac in veac! Apoi vei avea probleme cu potența si ejacularea precoce. Ti-o spun din propria experienta, eu am ajuns o legumă din cauza masturbarii dese. Ai mare grija, daca nu vrei sa regreti toata viata!
AndrewTate7789 întreabă: