| TeckTonik997 a întrebat:

Am auzit curand termenul "cuckold" si cand am dat un search pe google am ramas... prost. Tot nu inteleg ce fel de placere pot simtii oameni astia si ce rol au ei pana la urma?

9 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Fiecare om are fanteziile si dorintele lui. Atata timp cat nu fac rau nimanui nu vad care e problema noastra cu ce fac ei in pat.

| Felys a răspuns:

Sunt oameni dezaxati, persoane fara orgoliu, mandrie, stima fata de propriile lor persoane

| LedZep a răspuns (pentru Felys):

Nu cred ca esti in masura sa numesti un om dezaxat, fiindca poate si tu ai niste instincte sau reactii "dezaxasate" acolo adanc in sistemul limbic care poate intr-o zi o sa se manifeste. Cat pentru poster: fiecare om poseda un "creier primitiv" care e sediul reactiilor emotionale. Aceste reactii necontrolate sunt modulate ulterior de neocortex, care iti "dicteaza" daca sentimentul sau apucatura respectiva "e normala sau nu". Fetish-urile sunt explicate prin reactiile instinctive percepute ca placute si normale si ca urmare, materializate de individ.

| Mădă0611 a răspuns (pentru LedZep):

Nu e normal sa imparti partenera cu altul, pentru ca instinctul de indeamna sa faci sex pentru a avea urmasi. Masculul unei specii de ceva goanga imita femela dupa ce a "violat-o" ca sa-l "violeze" ceilalti pe el, astfel sa aiba sanse ca puii femelei respective sa fie ai lui.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Meh,e un menage a trois, ceva gen gang bang.Atata timp cat nu te implica si pe tine, parerea ta e fix neimportanta.

| UnBroken2016 a răspuns:

Cam ciudat. Si eu am mintea mai °deschisa° dar nici atat incat sa accept ca sa vad unu calare pe iubita mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai sa vezi cum faci cand vei auzi despre necrofilie...

| ubox7007 a răspuns:

# imigranti