Este fals. Dimpotriva, in Biblie scrie ca cei doi (sot si sotie) trebuie intai sa-si sujeasca unul altuia, ca nu cumva din neimplinirea acestor "obligatii" sa-l impinga pe celalalt in pacat, si apoi sa se ocupe de cele sfinte. Asta este la fel de important ca faza cu cearta, (cand esti la altar si iti aduci aminte ca ai o neintelegere cu aproapele tau, trebuie sa te duci mai intai sa te impaci cu el, si numai dupa ce te-ai impacat te poti intoarce la altar).
Cu atatea obligatii, nu stiu cand mai ajung si eu la altar.
1 Corinteni 7:1-11
"1 Cu privire la lucrurile despre care mi-aţi scris, eu cred că este bine ca omul să nu se atingă de femeie.
1Cor 7.8-26;
2 Totuşi, din pricina curviei, fiecare bărbat să-şi aibă nevasta lui şi fiecare femeie să-şi aibă bărbatul ei.
3 Bărbatul să-şi împlinească faţă de nevastă datoria de soţ; şi tot aşa să facă şi nevasta faţă de bărbat..."
E o aberatie crestina. Omul nu e singura specie care face sex de placere, nu neaparat pentru a face copii. Plus ca nu e pacat sa faci sex oricum ar fi el, inainte sau dupa casatorie. De ce sa iti refuzi placerea asta? E ceva natural, e in instinctul nostru. Daca exista un creator, el ne-a facut asa.
Ce prostie, pai cei care au doar un copil insemna ca ar trebui sa se culce o singura data cu sotia ca dupa aia e pacate, numai prostii spune si biserica asta, nu te mai lua dupa toate mustele
Zic ca orice lucru practicat abuziv, sex ori abstinenta naste intr-un final probleme psihice si fizice.
adisuper întreabă: