Pai hai s-o gandim logic; care-i mesajul pe care-l transmiti cand apari la plaja in cooru' gol? ...pentru ca avand doar o ata care iti trece printre buci, esti practic in cooru' gol. Nu ca un slip clasic ar acoperi mult mai mult, dar e totusi o diferenta.
Prin natura jobului meu trebuie sa ma schimb foarte des in vestiare. Eu sunt mai pudica de felul meu si prefer sa port ceva cu acoperire mai mare dar niciodata nu judec colegele dupa ce chiloti poarta. Si nu cred ca e important, fiecare poarta ce ii place, ce ii pare comod, ce arata bine.
Nu stau sa ma uit la ce chiloti are fiecare dar sunt si cu tanga, si de toate felurile. Port si eu tanga din cand in cand ( mai ales daca port ceva mulat si nu vreau sa se vada dungi inestetice) dar nu cand trebuie sa ma schimb de fata cu alte persoane dar asta e fix alegerea mea si nu ma deranjeaza daca altele poarta tanga.
Nu este adevărat. Nu contează seriozitatea sau cumințenia. Tanga poate purta orice fată/femeie căreia îi place sau se simte bine purtând așa ceva. Mai ales că nu îi vede nimeni în pantaloni sau sub fustă. Multe nu portă nimic, deci în păsărica goală, vara pe sub rochițe sau fuste.
O fata nu este caracterizata ca fiind serioasă dupa tipul de chiloți pe care l poarta. De obicei, personal, daca port blugi stramti sau colanti, port tanga fiindca nu se vede dunga aia de la chiloti normali, si asta sugerez tuturor fetelor, fiindca e inestetic.
Bananacantareata87 întreabă: