| SorinBvB a întrebat:

Am auzit fete spunand ca nu mai exista baieti care sa puna suflet intr-o relatie ci baieti care vor doar sex.Problema De fapt e a lor in majoritate pentru ca ele ii cauta pe cei cu bani cu masina cu muschi si apoi dupa ce raman cu ochii in soare se plang. Daca ele nu ar fi orbite de cele de mai sus poate isi vor da seama ca pe cei care vor relatii sincere frumoase si de durata ii refuza. Acum ce parere aveti?

11 răspunsuri:
| Drolja a răspuns:

Clişeele cu care băieţii se simt atacaţi de fete, nu se combat aducând şi mai multe clişee la adresa celor dintâi. E pas bătut pe loc.

| RAY a răspuns:

Nu sorin noi stam cu fete asa din plictiseala nu avem ce face asa ca ne straduim sa stam cu o fata pentru sufletul ei suntem dectetori de spirite noi barbati, logic ca orice barbat potent care are erectie sta cu o femeie pentru sex, iar ea sta cu un mascul care sa o protejeze si sai asigure un viitor, eu nu vorbesc de lenese care stau acasa si traiesc din banii barbatului da alea sunt gunoaie nu femei eu vb de femei care realiseaza ca fara banii nu ai nimic, faza cu relatia sincera e o porcarie un mascul scopul lui este sa faca sex nu telenovele live relatii pe viata

| neutrino a răspuns:

Ai auzit gresit si exista multi baieti frumosi, isteti dar care au si o situatie materiala buna, ceea ce nu-i un defect, dupa cum doresti tu sa arati.

| LoveSleep a răspuns:

Culcă-te că ți-e somn.

| Doub a răspuns:

Cine ti-a marcat adolescenta?

| SkyPilot a răspuns:

Gasesti si fete care vor o relatie frumoasa, de suflet. Fetele au si ele dreptate, majoritatea baietilor vor sex, chiar daca e vorba de o relatie de durata.

| peperonies a răspuns:

Femeile care spun ca barbatii vor doar sex sunt cele care nu au altceva de oferit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si de ce vrei sa fie orbite, de cosurile de pe fata si ejacularea precoce? Normal ca sunt orbite de baietii atragatori ce prezinta potential.

Hai sa-ti explic, tu probabil esti urat si timid. Cu toate astea iti doresti o fata atragatoare. Ignori uratele si buboasele si iti indrepti atentia catre fete atragatoare care cauta, la randul lor, baieti atragatori. Evident ca astfel de fete nu au motive sa stea cu tine, pentru ca pot obtine mult mai mult. Tu cand spui ce spui te referi la fetele cu care ti-ai dori sa stai tu dar vorbesti la modul general, incluzand toate fetele in generalizarile tale cretionoide. La fel functioneaza si fetele, ele isi doresc baieti frumosi, inteligenti, dominanti si cu situatie materiala buna. Evident ca acesti oameni vor fi cei mai superficiali, pentru ca asta este apanajul oamenilor atragatori, in general. Si, dupa ce raman cu buza umflata, un astfel de baiat neputand sa se limiteze la o singura partenera tocmai pentru ca are prea multe optiuni, incep sa generalizeze si ele la fel de cretin cum o faci si tu spunand ca baietii sunt superficiali. In realitate, ca si tine, se refera doar la baietii pe care si i-ar dori ele. Amuzant este ca pentru fete superficialitatea este atragatoare la nivel subconstient. Si dupa ce sunt atrase de un asftel de baiat tot ele se plang se plang in legatura cu superficialitatea partenerului.

Ideea este ca si tu ti-ai putea gasi oricand o urata care, la fel ca si tine, asteapta pe cineva cu care sa lege o relatie sincera. Dar tu vrei anumite fete, asta e problema, in realitate.

Ca fapt divers, baietii vor tot timpul sex. E anormal sa nu vrea. Dar asta nu inseamna ca sunt superficiali, inseamna ca sunt oameni. Iar faptul ca baietii sunt ahtiati dupa sex nu inseamna ca sunt incapabili de a iubi sau a avea o relatie normala, bazata pe sentimente sincere. Dar oamenii sunt cretini si nu se deranjaza cu analiza stereotipurilor sau a ideilor preconcepute.

| Pinocchio a răspuns:

Toti baietii vor sex, diferenta este ca unii vor intr-o relatie frumoasa, altii doar ca sa aiba cat mai multe fete in pat.

| Anonymous1247 a răspuns:

Eu sunt un băiat care ar pune suflet într-o relație, momentan nu am o prietenă sad. Abia aștept ziua aia frumoasă când o voi întâlni happy.

| SorinBvB explică:

Aveti dreptate partial! Intrr-o relatie reala sexul trebuie facut altfel relatia nu o sa functioneze. Dar nu la asta m-am referit un baiat trebuie sa respecte o fata sa o protejeje sa o iubeasca.sa fie sensibil cand trebuie. Dar fetele cauta fix pe cei care le lovesc, inseala injura iar pe cei care chiar le iubesc ii refuza. A fi sensibil iubitor nu inseamna ca nu esti masculin. Un exemplu perfect este cu Andreea Mante In finala Au Ramas Familistul sensibil si luptatorul smecheras.Ea desigur la ales pe smecheras si uite in prezent cine va fi o mama singura?