| lol_6078 a întrebat:

Am auzit un zvon groaznic in cartier cum ca o fata care intamplator e prietena cea mai buna a verisoarei meele ar fi avut. vai nici nu stiu cum sa ziclaughing un fel de relatie sexuala cu un ciobanesc german [catel]. si ca a ejaculat in ea...Eu nu cred o asemenea PROSTIE. Dar totusi ce poate patii? si dc ar fi facut asta?

11 răspunsuri:
| A12NDRA a răspuns:

In primul rand cred ca ar fi imposibil ca un catel sa faca asa ceva, cum un baiat nu poate face asa ceva cu o catea, nici un catel nu poate cu o fata.Iar apoi daca s-ar fi intamplat asa ceva probabil este cam nebuna.

| Boboo_7319 a răspuns:

laughing 1. cred ca e o prostie
2. Ar putea face cateluuusi laughing Glumeam, adica nu stiu
3. De ce?! thinking Oare de ce?! Nustiu laughing

| Izma a răspuns:

rolling on the floor) O sa nasca 3 catelusi rolling on the floor)

| lory_9422 a răspuns:

Pai a existat un caz in care o femeie din america(s.u.a.) a nascut 2 catelusi iar oameni i-au pus intr-un borcan sa faca teste pe ei!

| Fllorentina a răspuns:

Ii imposbil ca un "embrion " dintr-un ser uman cu unul aminal sa traiasca... deci nu va patii nimic, si nici nu va nate catalushi... nu va naste nimic pentru ca nu are cum sa se dezvolte un om jumate m jumate caine.
fundabig grin?

| rony a răspuns:

Pare nebunesc dar se intampla.animals-sex-movies.com/

| Derye a răspuns:

Exista o bariera intre specii. Riscul e sarcina e fix 0.

La intrebarea "de ce? " nu iti pot raspunde eu.

| CrazyTeenager a răspuns:

Doar timpul te va lamuri in legatura cu acesta chestiune, ii urez nastere usoara prietenei tale, cumva de curiozitate este ...cum sa zic ca si persoana dupa caracterul ei... o catea? Astfel ar fi explicabil.

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

1.mi-am pus mana in cap cand am citit!
2.O fii fost fata nebuna la cap.
3.Nu e adevarat! Nu are cum! Doamne fereste!
4.CINE CREDE ASEMENEA PROSTIE?!
5.Cum nimeni n`a crezut ca Basescu e un Infractor scapat de la inchisoarelaughing.

| lplostonyou a răspuns:

Nu e o prostie treaba asta cu ejaculatul cainelui intr-o femeie,este foarte real,am vazut si eu cateva cazuri asemanatoare, am vazut ba chiar si un cal care ejaculase in vaginul unei femei si iesea sperma ca la fantana artezianahappydar chestia cu nascutul nu cred ca e adevarat, presupun ca sperma de caine nu e compatibila cu ovulele unei femei happy

| Gentleman_2265 a răspuns:

Fiecare face ce-l taie capul. E adevarat ca orientarea sexuala a fiecarui individ e alegerea lui, dar sunt atitia oameni care vor sa faca sex! Problema acestei fete este aceea ca este complexata de anumite probleme legate de fizicul ei, si a ales sa se satisfaca cu un ciine care nu ii vede defectele si nu o intreaba nimic... Da! Se intimpla frcvent. Sunt ssituri de profil cu duiumul in care vezi asa ceva. Zoofilia este in floare! Dar nu sunt sanse sa nasca in urma unui act sexual cu un ciine. Asa ca, SPOR LA TREABA!