| alone a întrebat:

Am auzit unele fete ca nu se poate folosi prezervativ la primul contact sexual e adevarat? daca da dc? mersi da raspunsuribig grin

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu este adevarat. Primul contact sexual al unei femei are risc maxim atat de boala cu transmitere sexuala, cat si de sarcina. In plus, dezvirginarea este mai putin dureroasa cu prezervativ decat fara.

| mgtow a răspuns:

In primul rand acele fete care zici tu ca nu pot folosi un prezervativ prima data au ceva la creier ce nu le merge bine si isi risca o viata intreaga sa ia boala VIH sau sa aiba o sarcina nedorita...sant fete care prima data nu o fac cu prezervativ dar nu e bine asta

| foxi a răspuns:

Pai.sa nu folosesti.sa te procopsesti cu vreo boala sau mai rau sa ramai insarcinata!

| danaiubitzik2006 a răspuns:

Fals, complet fals happy

| JustMe a răspuns:

Nu e adevarat, e o prostie. Daca nu folosesti risti sa ramai insarcinata(poti sa ramai la primul contact la fel cala orice contact) sau sa iei vreo boala cu transmitere sexuala.

| Maddu a răspuns:

Nu e adevarat. din contra e mai bine deoarece te poti surprinde cu vreo boala sau poti ramane insarcinata.Asha ca foxi nu am nimic ca tine. e mai rau sa iei vreo boala decat sa ramai insarcinata pentru ca un copil e mereu bine venit asteptat sau neasteptat bine inteles la o varsta potrivita.

| lavynika a răspuns:

Nu este adevarat, din contra, prezervativul te skapa de BTs-uri, de sarcina si nu este mai putin dureros.

| BOGDAN a răspuns:

De ce nu ?

| lalala0001 a răspuns:

Fals

| tymmeeya a răspuns:

Si eu am auzit de la alte fete ca nu e bine sa folosesti prezervativ, dar daca vrei sa fi scutita de o sarcina nedorita sau de vreo boala cu transmitere sexuala te sfatuiesc sa o faci cu prezervativ.
PS:si eu am folosit prezervativ prima data si nu am patit nimictongue