| Mirela225200 a întrebat:

Am avut 6 contacte sexuale luna aceasta, dintre care 3 au fost în perioada fertilă. De atunci, am observat o secreție zilnică de lichid gelatinos transparent sau alb cremos.Nu mai avusesem contact sexual de 5 luni, iar acum, după aceste relații, ciclul menstrual îmi întârzie deja de 7 zile. În lunile precedente, ciclul meu s-a dat peste cap fiind neregulat venind mai devreme decât trebuia la 28 de zile 27 sau chiar și 22 de zile

Am folosit prezervativ, iar partenerul meu a ejaculat în prezervativ, în afara vaginului. Totuși, prezervativul mai se ridica uneori, dar nu complet. După prima dată când am făcut sex, am avut dureri la intrarea în vagin, iar a doua zi au apărut secreții albicioase, asemănătoare unei candidoze. Aceste simptome au durat 5 zile, apoi au dispărut brusc.

Pe 30 decembrie, am început să simt dureri la sâni, în special la sfârcul stâng, iar această durere a continuat până pe 31. Acum, sfârcurile sunt doar ușor dureroase la atingere. Tot pe 31 am avut câteva crampe abdominale, dar acestea au fost scurte.Simptomul care persistă cel mai mult este aceea scurgere care nu lipsește în nici o zi și mă sperie ca nu am mai pățit până. Sunt foarte îngrijorată de întârzierea ciclului. Care ar putea fi cauza? Dacă se mai ridică prezervativul sunt șanse să fi rămas gravidă? Știu ca trebuie să ajungă sperma înăuntru vaginului dar dacă când se ridică avea lichid preejaculator pe bază penisului? Nici eu și nici păr terenul meu nu avem nici o boală și mi se pare ciudat ca fix acum îmi întârzie iar în astea 5’luni când nu am făcut nimic îmi venea chiar mai devreme.Sunt foarte paranoică iar un test de sarcină nu pot să fac ca nu sunt acasă.

3 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Ai spus că ai făcut sex protejat, singura posibilitate ar fi dacă s-a rupt, dar tu ai spus că nu, deci, nu ești gravidă.

| Mirela225200 explică (pentru Kufu95):

Prezervativul nu era rupt dar îmi e ca poate avea lichid preejaculator pe bază penisului și când se ridica prezervativul să nu fii avut contact cu vaginul. chiar nu știu

| Hugg32 a răspuns:

Nu trebuie să îți faci griji. Dacă a existat protecție nu ești gravidă. Poți face un test de sarcină când ai posibilitate, ca să te liniștești.
Lichidul despre care vorbești poate fi de la candidoza sau poate de la perioada fertilă.
Mai așteaptă, ciclul mai are faze, mai întârzie. Nici nu ai de ce să îți faci griji de lichidul preejaculator, cu atât mai mult cu cât a existat prezervativ.

| Mirela225200 explică (pentru Hugg32):

Deja sunt în a 36 zi din perioada nu cred ca mai poate fi de la ovulație… și de ce îmi întârzie fix după ce am avut o relație sexuala?

| Hugg32 a răspuns (pentru Mirela225200):

Se întâmplă să întârzie. E doar coincidență că s-a întâmplat dupa contact. Îți spun din propria experiență, este posibil să întârzie chiar și 10 zile, fără posibilitatea de a fi gravidă sau de a avea vreo afecțiune. Desigur, nu e normal să întârzie mereu foarte mult timp, dar în cazul tău, nu ai de ce să îți faci griji. Dacă vrei, îmi poți lăsa un mesaj ca să discutăm mai multe, sunt tot femeie (dacă desigur, conteaza asta).

| Mirela225200 explică (pentru Hugg32):

Bună mersi mult de tot. revin pentru ca recent de 5 ore urinez frecvent o data la 4 de minute și am dureri abdominale… Nu am băut apă mai deloc

| Emyem18 a răspuns:

De la prezervative