| Abbyy a întrebat:

Am avut acum 3 zile un contact cu ejaculare in vagin (s-a rupt prezervativul) si ciclul ar trebui sa imi vina in 2 zile.Problema e ca ma doare burta, imi ghioraie intr-una matele si am o senzatie neplacuta. E posibil sa fi ramas insarcinata?

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca ai un ciclu menstrual catusi de cat regulat cu modificari lunare mici de 2-3 zile in plus sau in minus, atunci in nici un caz nu se poate forma o sarcina in aceasta perioada a ciclului menstrual, adica cu 7-8 zile inainte de menstruatie. Se considera ca in mod teoretic probabilitatea de a se putea forma o sarcina este mai mica de 5%. Durerea de burta si alte manifestari reclamate nu au absolut nicio legatura cu o eventuala/posibila formare a unei sarcini in urma patrunderii de sperma rezultata in timpul sexul invocat. Multa sanatate.

| neutrino a răspuns:

Este posibil, dar chioraitul matelor tale nu are nicio legatura cu o eventuala sarcina.

| Oana92 a răspuns:

E mult prea devreme pentru simptome de sarcina? Si ce ar avea sunetul acela cu o posibila sarcina?

| peperonies a răspuns:

Suna a sarcina.

| Abbyy explică:

Totusi mi-e frica. Sanii umflati dinainte de actul in sine care anunta venirea ciclului se formeaza dupa ce ovulatia s-a incheiat nu?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Abbyy):

Umflarea sau durerea aparuta la nivelul sanilor face parte din semnele premenstruale care se manifesta de regula cu cateva zile inainte de inceperea menstruatiei. Ovulatia s-a produs cu circa 7-8 sau chiar 9 zile in urma. "Viata" ovulul este efemera, dureaza intre 6 si 24 de ore. Doar in acele cateva ore nu se poate produce fecundarea. Ca sa te convingi citeste urmatoarele materiale din care am subliniat cate un scurt citat : ""Pentru ca sansele de a concepe sa fie cat mai ridicate, trebuie sa cunoasteti cateva informatii legate de ovulatie. Ovulul are o durata de viata de 24 de ore, iar celulele spermatice de pana la 4 zile."" http://www.sfatulmedicului.ro/......tiei_10708
""Cat timp sunt fertila?
După ovulaţie, ovulul este capabil de a fi fertilizat timp de numai 12-18 ore per ciclu. Din acest motiv, sincronizarea trebuie să fie corectă ca să apară o sarcină."" http://www.ramai-insarcinata-cyclotest.ro/......cini.html.

| Abbyy explică:

Nu mi a venit inca ciclul si sunt f speriata