Visele sunt....vise! Cateodata reflecta ce am vrea noi sa se intample! De exemplu eu imi doresc sa ma imprietenesc cu un tip si numai visuri de genu'am :am visat odata ca eram la teren unde face el antrenamente si venise la mine cu un catelus mic alb si am inceput sa ne jucam cu lego asta a fost ciudat.si am inceput sa vb,altadata el vara asta a fost in tabara(cu totul ca nu ne intalneam)am vrut sa merg dupa ce.mi-am dat eu seama ca mergeam in aceeasi loc unde a fost si el in fine e poveste lunga dar am avut niste nervi in ziua aiaaaa si visasem ca eram un tabara cu el si intrasem peste el in camera si era dimineata si am inceput sa desenam si sa discutam si imi aratase el o carte pe care a citit-o si mi-a imprumutat-o.
Da un fine,nu prea iti pasa, nu? am vrut sa iti arat ca visele de obicei reflecata ce am vreau noi sa se intample, sau se se fi intamplat, in cazul meu
Dar nu neaparat, am visat odata ca eram cu "fostul"si imi zicea ca isi cere scuze si ca ii par rau pentru ce mi-a facut! Decat in vise se mai intampla minuni din'astea!
Nu inseamna nimic. Asta inseamna un vis..tot felul de momente ciudate.
Sper ca te-am ajutat!