Nu trebuie sa te simti prost pentru asta. Pe langa ca sunteti de ceva timp impreuna, nu te va considera usuratica pentru ca esti iubita lui. Nici un iubit nu isi va considera iubita in acest fel indiferent de ceea ce vor face impreuna pe plan intim pentru ca va indragostiti, va iubiti, experimentati impreuna. Acum tu fiind virgina, tu decizi pana unde se merge. Nu trebuie sa te simti presata in nici un fel sa faci acest pas, trebuie sa il faci doar cand simti tu ca esti pregatita. Stiu ca poate fi jenant sa vorbesti cu mama ta, dar cu experienta ei te poate indruma sa iei niste decizii pe care apoi sa nu le regreti.
Nu ai de ce sa te simti prost si el cu siguranta nu te considera o usuratica pentru ca timp de 6 luni cat spui ca aveti cred ca s-a facut o legatura "familiara" intre voi si nu se pune problema de asa ceva. si in legatura cu pasul cel mare eu iti sugerez daca te simti pregatita si iti doresti asta numai astepta in legatura cu mama ta faci cum consideri tu probabil va fi revoltata ca ai doar 18 ani ( e o varsta DESTUL DE OK pentru ce generati sunt acum ) sau va fi intelegatoare si iti va oferi sfaturi din care sa decizi daca merita sau nu sa faci acel pas, decizia e in mainile tale.
Mutubal întreabă: