| mikutza a întrebat:

Am avut CM luna trecuta de pa 12-16 aprilie...acum imi intirzie putin. pot fi insarcinata? ...am facut dragoste protejat.prietenul meu zice ca totul a fost ok...si ca prezervativul nu sa rup...insa eu oricum sunt panicata...

Răspuns Câştigător
| DenissaDeea a răspuns:

Nu te poti gandi neaparat la o sarcina in acest caz sau sa fi panicata, poate fi o dereglare a corpului, stres etc.mai asteapta cateva zile si sa te convingi sa fi sigura, fa-ti dimineata un test de sarcina, daca menstruatia intarzie mai mult de 15 zile, repetati un test de sarcina si daca iti iese negativ, mergi la un medic ginecolog pentru a stii exact cauza intarzieri menstruatiei.

6 răspunsuri:
auran
| auran a răspuns:

Pai daca a existat prezervativ si nici nu s-a rupt, atunci nu ai de ce sa-ti faci griji. poate ai racit putin si atunci este normal sa mai intarzie

regis
| regis a răspuns:

In aceste conditii sansele sa fii insarcinata sunt foarte aproape de zero. Asa cum spui, iti intarzie putin si poate chiar din cauza ca esti panicata happy

| Lorenada a răspuns:

Daca ai facut dragoste protejat nu trebuie sa panichezi deoarece de multe ori se intimpla acest lucru si nu trebuie sa-ti faci griji.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand CM(ciclul menstrual) nu poate sa tina de "PA" 12 pana pe 16.asta e mentruatia propriu-zisa.ciclul este perioada dintre menstruatii. in al doilea rand daca a fost protejat si prezervativul nu "SA" rupt dar tu tot ai dubii iti poti face un test de sarcina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca poti sa fi insarcinata, pentru ca sh mie mi s-a intamplat asta shnu am fost sh mi-a venit CM luna urmatoare

| dunarintu a răspuns:

Ca sa fii sigura foloseste un test de sarcina