| Fleica a întrebat:

Am avut contac sexual protejat cu prietenul meu. El nu a terminat, dar cand a scos-o ca sa schimbam pozitia prezervativul nu mai era laughing)). L-am cautat peste tot si tind sa cred ca este in mine. Ni s-a mai intamplat odata acum o saptamana si l-am gasit dupa 2-3 zile cand iesise el deja putin. Acum intrebarea mea este cum il pot scoate mai repede pentru ca am incercat cu degetul, dar nu.mi pot da seama care este cauciuc si care peretele vaginului si cred ca m-am tras de peretele vaginului si am sangerat. Si a2a ar fi..de ce s-a intamplat asta?

5 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

E cel putin ciudat ca nu simti diferenta intre cauciuc si carnea vie de acolo. Daca tot ce ai scris e adevarat, du-te la camera de garda de la orice spital ginecologic, si cere ajutor unei doctorite, daca este, daca nu si unui medic, caci altfel risti o infectie foarte nasoala! Nu mai amana!

| Vix999 a răspuns (pentru PsihoSex):

Si completez cu : foloseste prezervative prea mari iubitul tau daca in timpul actului sexual pur si simplu ii ies de pe penis.

| DNSK a răspuns:

F ciudat eveniment. Mergi la urgente si te va trimite la ginecologie. ti-l va scoate acolo.alta solutie nu vad daca nu iese si nu iese

| anutatuca a răspuns:

Fugi la ginecolog mai repede

| Fleica explică:

Deci..ideea e ca era foarte adanc bagat...eu si prietenul meu ne-am dat seama tarziu ca nu mai avea prezervativul. In fine...am reusit sa.l scot pana la urma. Multumesc frumos!