anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut contact protejat cu prietena mea, cand mi-am scos penisul din vaginul ei pe prezervativ era un lichid alb asemanator cu sperma, eu am ejacult putin dar totul era in prezervativ.
Este normal acel lichid?

10 răspunsuri:
| CMaria21 a răspuns:

Da acel lichid era de la prietena ta este ejaculare feminina! relaxhappy

| SunnyDay88 a răspuns (pentru CMaria21):

Este de la partenera lui, dar nu e ejaculare laughing

| CMaria21 a răspuns (pentru SunnyDay88):

Exista ejaculare feminina intereseaza-te!

| Azµre a răspuns (pentru SunnyDay88):

E de la prietene lui și este o secreție vaginală mult prea abundentă care poate determina o infecție cu candida sau cu alt tip de ciupercă/bacterie.

Nu știu de ce le este greu femeilor în ziua de azi să plătească un 30 de lei pe un amărât de test ar secreției. Peste 80% din femei suferă de o infecție cu candida și o lasă netratată.
Acum a scos așa peste alte câteva zile o să o scoată cu ceva brânzit...
PS: Prietene, du-ți frumos prietena la un consul ginecologic, așa este bine! Pentru sănătatea amandurora.

| SunnyDay88 a răspuns (pentru Azµre):

Nu intotdeauna secretiile de acolo arata semn de infectie. unele din ele sunt normale, chiar daca sunt abudente, sunt lactobacili si n-ai ce le face. si mai sunt care au si secretiile branzoase si nu au nimic, nu e obligatoriu.

acuma eu nu stiu care e problema fetei, dar in principiu candida produce disconfort si mancarimi (cam ca orice alta infectie si care nu e neaparat bts). daca nu are asa ceva eu nu comentez sa o trimit la doc. probabil si ea stie ca daca s-a apucat de sex trebuie sa se duca sa se caute periodic.

| Azµre a răspuns (pentru SunnyDay88):

Oricum ar fi un test de secreție odată la an nu strică. Multe femei au flora bacteriană dată peste cap de tot felul de geluri de duș, lenjerie intimă din poliester și multe altele. Iar de faptul că și-a început viața sexual și nici nu a călcat vreodată la medic, degeaba le spui. că nu ai ce să le faci.

| SunnyDay88 a răspuns (pentru CMaria21):

Eu n-am zis ca nu exista, doar ca cei mai multi confunda secretiile vaginale cu "ejaculare feminina".cum faci si tu acuma.
acestea sunt 2 lucruri diferite care se manifesta diferit, mai intereseaza-te si tu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Lichidul acela e dat de lubrifierea naturala vaginului ei, este normal.
Te pup!

| SefaTa97 a răspuns:

Buna. Era secretie vaginala.

| valy91 a răspuns:

Nu e de la tine e de la eawinking sa umezit si eahee hee