Cum dracu rupeti prezervativele? Am destui ani cu activitate sexuala dar asa ceva nu am patit. Tare curios.
Nu eu am luat postiron dar l-am luat la 5 ore dupa contactul sexual nici eu nu am avut reactii adverse este chiarbun dar aca ai 2 pastilute de postiron va trebui sa o iei si pe cealalta la 6 sau la 12 ore nu mai stiu sigur successi ca sa te linistesti fa un test de sarcina bafta
S-a rupt dupa ce ai facut s-au inainte >? daca dupa e bine, daca invers, hmmmm, dupa ce s-a rupt trebuia sa va opriti! eu nu am avut probleme cu astea si nici nu vreau prea devreme!
Pai daca ai luat pastila cand trebuie nu cred ca are rost sa-ti faci probleme. Daca nu ai avut reactii adverse, nu`ti fa griji ai sa vezi si urmarile aceste`i pastile; adica ai putea avea sangerari intermenstruale si cu siguranta iti va intarzia menstruatia cateva zile. Daca iti intarzie mai mult de o saptamana, fa un test de sarcina. Dar eu zic ca n-are rost sa te ingrijorezi.
Sunt 15% sanse sa fi ramas insarcinata. pentru un test de sarcina trebuie sa treaca 2 saptamani de la contactu sexual. cat timp a trecut de la prima zi de menstruatie? ovulatia are loc la 14 zile de la prima zi, iar ovulul e viabil doar 12 ore. fa un calcul. asa iti dai seama care sunt sansele.