Si da si nu, adica stiu forte multe cazuri cand ciclul avenit peste sarcina asa ca du-te si fa un test de sarcina si daca nu esti fa-ti analize medicale ai ciudate stari mai ales cu gura
Nu daca ti-a venit ciclul in urmatoarea luna, nu. poate sa ai tulburari de sanatate. funda
Fa ti un test de sarcina du-te si ea de la farmacie nu e scump si o sa vezi daca esti.
Poti sa fi insarcina si sa iti vina menstruatia,,,cunosc multe cazuri! asta depinde de corpul uman, nu toate sunt la fel,, bafta
Eu zic sa fi mai sigura pe tine ...sa nu te temi de parinti, cel mai bine ar fi sa mergi la farmacie si sa iti iei un test... Daca ai ramas insarcinata trebuie sa vorbesti cu mama ta (te va ajuta) MULTE NOROC!
Draga mea, asa sunt fetele se tem sa nu ramana insarcinate (mai ales dupa primul contact sexual), daca ti-a venit ciclul, nu-i rau, dar totusi ca sa fii mai sigura du-te la farmacie si iatzi un test de sarcina, ce e asa greu? sau iti e rusine? poate ai ailceva.nu cered ca esti insarcinata daca ti-a venit ciclul.
beausingurlamasamea întreabă: