E greu de spus. Acea sangerare foarte mica poate fi asa numita sangerare de nidatie, de implantare a sarcinii sau poate fi o menstruatie urmatoare unui ciclu anovulator care semnifica o suferinta hormonala sau o inflamatie a organelor genitale. Fa-ti un test de sarcina la minim 21 de zile de la contactul sexual neprotejat, repeta-l la 3 zile daca e negativ (fiindca riscul de sarcina e mare) si apoi, indiferent de rezultat, du-te neaparat si degraba la ginecolog.
Buna, orice e posibil, cel mai bine ar fi sa iti faci un test de sarcina, apoi un control la medic...nu amana. Daca a ejaculat in tine si nu v-ati protejat deloc sunt foarte mari sanse sa ramai gravida, se poate sa fie si din cauza racelii, dar cel mai bine ar fi sa vezi cum sta treaba, ca e posibil sa fi ramas insarcinata daca nu v-ati protejat.
Poate fi din cauza racelii dar poate fi si o sarcina. Fa un test de sarcina, repeta-l dupa 2-3 zile si in functie de rezultat actionezi in functie de dorinta ta. Te sfatuiesc totusi sa te protejezi deoarece se poate contacta pe langa o sarcina si o boala cu transmitere sexuala.Decizia iti apartine.
Important este daca nu tiai dat si tu drumul stai lin sunt barbat dar stiu foarte multe crede-ma mam documentat foarte mult poate sa fie de la raceala mai sigur dar totusi sa nu fie altceva mai grav dar de copil nu se pune problema mai sigur daca nu-ti venea ciclul mai spuneam in normal de la raceala
Buna. vr sa spun ca si eu am avut un contact sexual neprotejat. Si nu am ramas insarcinata. dar nu si-a dat drumu in mine. Si mie mi-a intarziat aproape o saptamana. apoi mi-a venit de 2 ori pe luna timp de 2 luni. adica de 4 ori in 2 luni. si. nu s`a intamplat nimic. eu cel putin ma bucur ca am scapat. fa-ti un test de sarcina. Bafta!