Probabil acea fata te considera o amenintare la adresa fostului pe care il iubea foarte mult.Probabil a fost o razbunare de-a lui, desi cam sadica, zau! Cert este ca nu trebuie sa ai atata incredere in oameni pe care ii cunosti foarte putin. Trebuie sa realizezi ca vorbele ei au fost doar minciuni (in mare parte) si sa treci mai departe.
Buna, din pacate mai exista si astfel de oameni, de acea e bine sa nu te increzi prea mult in oameni, pentru ca ai foarte mult de suferit, acel baiat nu te merita, si acea fata este foarte prefacuta si perversa, fereste-te de oameni ca ei...pe el lasa-l sa ramana cu ea, fi indiferenta, si ai sa vezi ca poate intr-o zi el va regreta ce a facut.
Doamne ce oameni! Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Poate o sa fie mai bine ca te'ai impacat cu fostul
Ce draguti sunteti. incep sa ador ca mi-am facut cont aici:X va multumesc...sincer nu prea am prieteni si imi e asa drag ca pot vorbi cu cineva si ca pot ajuta si eu cum pot, cu un sfat. cu orice...
asta fac, sunt indiferenta. nu`mi pasa...doar vroiam sa stiu parerea altora. va pup
!
beausingurlamasamea întreabă: