Eu cred ca ar enerva-o la culme sa-i arati ca nu-ti pasa ce anume face sau cu ce baiat se vede, indiferenta! Ocupa-ti timpul cu altceva, decat sa o faci pe ea geloasa.Se v-a stradui sa-ti arate ca ea e mare si tare iar cand v-a obs ca tu nu acorzi nici un fel de atentie la ceea ce face se v-a enerva rau de tot.Pe alta parte nu e bine nici asa, ea probabil te iubeste, de ce s-o faci sa sufere?
Sper sa iei cea mai buna decizie!
Stii. ceva de genu am patit si eu numa ca asa a facut fostul meu pr. icnerca sa ma faca geloasa s eu nu i-am facut jocu.nici nu m-am enervat nici nu l-am facut gelos la randul meu.si indiferenta doare cel mai tare. dupa 3 saptamana cand nu i-am mai dat deloc atentie(incerca sa vb cu mine p mes prin faze stupide facanduma geloasa. dar ii raspundea in 2 peri)ia revenit.acum nu stiu daca sia revenit ca l-am tratat cu indiferenta sau pentru ca incepusem sa ma itneleg frt bine cu un tip si el stia asta da nu o facusem intentionat
Heyyy incearca sa vb cu pr aia a ta care vb in timpul examenului, care nu o suporta fosta ta prietena, si sa te intelegi cu ea, sa va pupati cand vine ea si chestii, sa o iei in brate sa o saruti, daca nu fals, adevaratmcand e ea prin preajma. o sa functioneze
Numai daca ai timp de jocuri copilaresti.Eu unu nu bag in seama copile din astea care se joaca dea te vreau-nu te vreau.Deci sfatul meu e ...nu iti pierde timpul cu din astea. E simplu nu o baga in seama ca se satura ea, si isi da seama ca e o proasta.
Cred ca stii si tu ca intodeauna indiferenta e cea mai dura modalitatea petru cineva. Poarta-te cu ea ca si cum n-ar exista iar daca vrei s-o mai faci si geoasa sa ai grija cu cine ca daca spui ca e asa de geloasa sa nu se razbune pe saraca fata. bafta mult si mult calm :*
Daca e geloasa, singurul mod de a vedea daca mai vrea sa fie cu tine ar fi...sa iti faci o prietena cu care sa joci un spectacol(poate fi orcine. poate s o verisoara pe care nu o stie)s o sai vezi comportamentul... dar pina la ziua ei
"BARBAT ALFA"nu sunt si sincer nici nu vreau sa par, crede ma ca sunt un tip cat se poate de normal.Nu fac parte din genul baietilor cocalari care cu o haina nike sau o masina noua ajung sa faca impresie in fata unor proaste(chiar daca le am pe aman2). Si da, inca mai simt ceva pentru ea recunosc ca totusi au trecut aproape 3 saptamani si eu abia daca am dormit 4 ore pe noapte; nu fumez nu beau dar sincer ma tenteaza... Nu e stilul meu dar senzatia de ura a devenit mult prea puternica si simt ca o iau razna, nu stiu cat mai rezist. raspunsul meu sincer? o sa o fac sa simta macar jumate din ce am simtit eu ...si crede-ma e destul (daca ai fi citit si cel. intrebari probabil nu ai fi crezut ca sunt un tampit obsedat si mi ai fi dat dreptate, razbunarea e calea, ult mai bine decat sa ajung un pesimist convinsAPP VREAU METODE SI VREAU SA STIU PAREREA VOASTRA, INCA MAI SIMTE CEVA PENTRU MINE? FIE EA CHIAR SI O SENZATIE DE ATASARE
Nu vreau sa ma impac cu ea... ci vrea sa i fac zile negre la fe cum si ea mi a facut mie
Cel mai bine ar fi s-o ignori, dar pe bune sa nu-i acorzi atentie, apoi cand se apropie ziua ei, daca va face o miscare in legatura cu ziua ei care te priveste atunci sa folosesti avatajul in ziua respectiva, sa te impaci, fiind o zi speciala pentru ea.
am patit asa, si cred ca e cea mai buna solutie
Mai nu stiu ce sa zic depinde si daca u mai ti la ea... daca mai vrei sa te impaci cu ea.eu una zick sa vb cu ea f serios si sa vezi daca mai vrea sa aiba ceva cu tine sau nu! daca nu mai vrea atunci cel mai bine ar fi sa incerci sa o uiti si sa-ti vezi de viata ta, sa fii ffff indiferent cand e prin preajma ta! ca si cum n`ar mai exista acum decizia e doar a ta
Onelove,
Cred ca voi ati intrat in ceea ce se numeste un joc de-a soarecele si pisica. Nu stiu ce a fost intre voi pana in momentul de fata, dar in schimb din ce spui inca iti mai pasa de ea oricat de mult pretinzi ca te enerveaza.
Cat despre ce vrei tu de fapt, numai tu poti sa iti raspunzi la intrebarea aceasta. Desi cred ca ai nevoie doar sa gandesti "afara din cutie". Scoate-te din context si gandeste-te la situatia ta ca si cum ar fi povestea unui prieten bun de-al tau. Ce sfat i-ai da?
Razbunare? Sa simta ce ai simtit si tu? Ok, ce rezolvi cu asta? Te face sa te simti mai bine? Ai face rau persoanei la care tii, ceea ce te-ar face sa fii mai prejos decat e ea cand incearca sa iti atraga atentia ca ultima isterica agatandu-se de primul tip iesit in cale.
Gandeste-te mai degraba la urmatorul lucru: o mai vrei sau nu? Daca esti in stare sa raspunzi sincer la aceasta intrebare, restul va fi simplu. Oricum, chiar daca o mai vrei sau nu, iti sugerez sa porti o discutie serioasa cu ea in care sa lase si ea fitele de clasa a 3-a si tu mandria de barbat alfa. Pentru ca asa nu cred ca mai poti rezista multa vreme.
Succes!