Mama ta poate sa fie mandra de ce fata a crescut,sa stii!
Mai rar in ziua de azi o fata care sa stie sa spuna "nu" pana la varsta ta si care sa stie ce sa faca si cum sa se comporte!
Bineinteles ca acest "ceva mai mult" in nici un caz nu ar fi trebuit sa se desfasoare intr-o masina,bineinteles ca prezervativul se impune si,bineinteles ca,numai din aceste dorinte ale lui,iubitul tau pare sa fie o dezamagire...
Inteleg ca l-a luat valul,inteleg ca nu s-a putut abtine,dar in mod cert ar fi trebuit sa realizeze ca pentru tine ar fi fost prima oara si propunerea ca si dorinta lui erau de-a dreptul indecente!
Discuta cu mama ta, spune-i si indoielile tale legate de minusurile prietenului tau si ascult-o, pana acum tot ce a facut, a facut perfect, te-a crescut si educat foarte bine!
Eu zic ca ar fi foarte bine sa vorbesti cu mama ta.Sa ii explici toata relatia in detaliu fiindca are mult mai multa experienta decat noi si decat tine
Poate nu este omul potrivit :
„ deși in ultima vreme m - a dezamagit foarte tare "
Poți vorbi cu mama ta!
"problema" este destul de delicata!
la fel si discutia cu mama... nu cred ca este un parinte care sa zica: faci bine ...mergi inainte
mai studiaza problema si nu te grabi
prima oara este dificil si intr-un mediu placut, relaxant...
in masina nu poate fi vorba de asa ceva
prezervativele in viata te vor feri nu doar de o sarcina nedorita...dar si de multe boli cu transmitere sexuala!
Daca faci din capul tau diagrama fier-carbon, esti pregatita
Pana atunci, be patience my young horny padwin!
Daca ti-a propus sa ai relatii sexuale pentru prima data in masina nu are nici cea mai mica urma de consideratie, respect sau iubire. Primul meu prieten s-a stresat vreo luna sa gaseasca cea mai draguta metoda pentru mine. Si asa fac toti in general cand le pasa. Faptul ca voia sa faca sex neprotejat iar demonstreaza lipsa totala de interes fata de tine si preocuparea maxima fata de proprii hormoni. Parerea mea e ca nu e cea mai potrivita persoana cu care sa faci asta daca asa trateaza el subiectul. Cat despre discutia cu mama ta DAAA! Daca ai o mama cu care poti vorbi, in nici un caz nu te ascunde de ea. Mie mi-a luat mult timp si multe gresesli ca sa inteleg ca o mama mereu va avea raspunsurile bune Nu face si tu greseala mea!
Sa nu o faci in Dacie, acolo se lasa cu copii, de obicei negrii de la carburant, iar chestia cu mama ta, nu te-ai gandit prea bine, poate o sa inteleaga si o s-o faceti in 3
Si eu cred ca ar tebui sa vorbesti cu mama ta, ea te va intelege si iti va spune ce\cum sa faci, iti va da sfaturi etc.Ai gandit foarte bine la faza cu masina, te-a cam luat prietenu' pe nepregatite, da' totusi, de va lua valu', mai tarziu ar veni efectele secundareee, si nu cred ca ai vrea sa le cunosti. Asa ca vorbiti, intelege-te cu mama ta, si cand va va lua valu' din nou, sa fiti pregatiti pe atunci! Bafta!
Mutubal întreabă: