Depinde ce-ai făcut. În funcție de asta îți pot da eu (sau colegii de pe TPU) un răspuns mai pertinent.
Așa, din ce-ai spus tu e prea vag - poate fi orice de la „am uitat să-l sun dimineață că m-ar rugat să-l trezesc" până la „i-am tranșat familia" - și, evident, răspunsurile sunt complet diferite.
Salutare.
" Daca iubesti, ierti " iti spune ceva? depinde ce-ai facut, cat de grava e situatia, daca are cine stie ce pretentii nu te consuma, orice are o rezolvare si sper ca nu va despartiti din toate prostiile. bine, mai e si chestia " daca iubesti nu gresesti ", oricine face greseli mai grave sau mai putin grave, toate o sa se rezolve cu bine, preferabil ar fi ca amandoi sa lasati orgoliul deoparte si sa comunicati cu privinta la problema voastra, orgoliul si lipsa de comunicare strica tot, succes.
Poti sa-i dai tot ce-ai vrut si nu ai putut, e prea tarziu. Tipul deja te domina, prin greseala ta. De acum inainte vei juca asa cum iti va canta el.
Daca te iubeste te va ierta. Daca no va face inseamna ori ca nu te iubeste ori ca i pasa mai mult de el decat de tine ( de exemplu daca l-ai inselat si nu mai vrea sa sufere).
Mutubal întreabă: