Hey!
Si eu m-am gandit sa fug de acasa,dar am zis, ca, mai bine stau si rezolv probleme decat sa dau si in mai rau.Parintii ar putea sa sufere un soc pentru faptul ca, tu ai disparut de acasa.Mai bine iti ceri scuze si stai pedepsita cat trebuie, decat, sa fugi de acasa si cine stie ce se poate intampla.Nu cred ca, ai vrea sa apari pe la tv
Pa, pa.
Da, normal că ar fi ceva greșit. Nu vei sta tu săptămâni chiar dacă te hotărăști să fugi, vei sta o zi, atât. Ideea e că nu trebuie să faci așa ceva. Nu fi copil, fugind de a casă nu arăți nimănui că ai avut dreptate. Și sper că știi că nu e ca în filmele alea în care după ce copilul e găsit toți se îmbrățișează și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. Vei fi pedepsită cu siguranță. Eu zic să te mai gândești, nu numai la tine ci și la părinții tăi. Baftă!
Incerca si dupa o sa vezi singura Consecintele... "une ii mai bine ca la mama si tata acasa" nu degeaba a spus cine a spus asta.
NU e deloc bine sa dispari. Nu mai amana cele ce se pot intampla. ZI-le parintilor in fata ce simti. Daca te lovesc parintii, suna la protectia copilului.
Daca stai la un baiat s-ar putea sa et violeze chiar daca ti se pare imp sa se intample asat nu stiu ce e in mintea baietilor
Nu fugi nu e bine. poate sa aunga la ceva grav. daca nu rasunzi la telefon sau sa te caute la colegi prietenii si nu te gaseste parinti pot sa sune si la politie...si o sa fie mai rau dupa...stay acasa linistita
Daca fugi de acasa nu inseamna ca iti rezolvi problema cu parintii tai.Ar fi bine sa discuti cu ei, cu calm despre probleme voastre si sigur veti ajunge la un acord.