| KingOoO a întrebat:

Am avut o discutie serioasa cu potentiala mea iubita care, ii mai mare decat mine cam cu 6 ani si are 1 copil dintr-o alta relatie.
O discutie serioasa in care i-am zis fara suparare sa imi spuna sincer daca nu vrea sa fim impreuna sa imi spuna, ca nu ma supar deloc.

Context:
Daca o intreb daca vrea sa fim impreuna tot ma ia cu "nu sunt pregatita pentru o relatie"

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Frate, un sfat prietenesc, nu te încurca cu femei mature care au copii din fosta căsnicie, ai sa ajungi SCLAV. bucura-te de tinerețe, dacă tot ești singur măcar sa fi cu cineva care nu are copil din alta căsnicie ca e nasol

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

"Am avut o discutie serioasa cu potentiala mea iubita"

incă nici nu e măcar iubita ta?

| dullcat a răspuns:

Si care parte din "nu sunt pregatita pentru o relatie" nu o intelegi? Raspunsul pe scurt e nu.Iti pierzi vremea cu cineva care probabil nu da doi bani pe tine.

| gapb a răspuns:

"nu sunt pregatita pentru o relatie"

Translatie "nu vreau sa fiu cu tine dar nu vreau sa par rautacioasa" pe scurt ti-a dat cu flit, nu mai incerca, detasaza-te, mergi inainte si nu mai comunica cu ea, poti gasi fete cu capul pe umeri care stiu ce vor, fara copii, cu care sa-ti faci o casa.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Această frază, înseamnă pentru o femeie cu copil, că se teme pentru viața copilului. Nu ai spus sexul, vârsta copilului.
Apoi, mai înseamnă că nu mai vrea o nouă relație serioasă, din care va rezulta un nou copil, la fel din teama ca nu cumva, copilul vostru să fie pe primul plan în viața ta, iar copilul ei, să fie secundar, tolerat.
Așa că înainte de a cere o relație serioasă de la această mamă, dovedește că poți fi un bun tată vitreg pentru copilul ei. Altfel veți avea o simplă prietenie, eventual faceți și sex, nimic altceva!
Și, gândește-te cum te-ai comporta tu, dacă ai fi un tată singur cu un copil, ai avea o prietenă și ți-ar cere să fiți împreună! Ce ai răspunde, ca tată?

| KingOoO explică:

Ideea este ca i-am zis sa imi spuna daca nu vrea, ca nu ma supar.
Este un fel de: nu zice nici da, nici nu.