Eu sunt fata.Nu pot sa iti zic cum abordez baietii pentru ca nu o fac. Originali am fost cu totii la inceput, pînă să e inspiram sin actiunile altora
Nu consider ca e necesar sa ai experienta inainte de o relatie. La ce bun? Cel mai tare apreciem (noi, fetele) ca baietii sa faca ce simt.Nu sa vina cu replici pe care le-a folosit si la alta si despre care stiu ca le dau pe spate. Suntem diferite! Oricat de mult ai incerca sa nu cunosti femeile, ai vedea ca nu au aproape nimic in comun.
Trebuie sa ai feeling-ul ăla, să faci ce simți.
Si sa nu fii rusinos. Daca iti place o fata, spune-i in fata, nu te codi, ca s-ar putea sa ti-o ia altul
Ce stii despre seductie si abordare? Sunt chiar curios.Tu ai abordat si ai avut relatii dar acum nu stii ce prietena sa-ti faci? Hai sa-ti spun o chestie foarte interesanta : Cand seduci zilnic fete misto, care arata bine, nu iti sta capul cu cine o sa-ti faci copii, pentru ca un barbat hotarat stie ca visele sunt visatori.Traieste prezentul simte-te bine, ele se vor simti la fel.Ai abordat tu, dar nu ai prins ce voiai, eu asa cred