anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut o prietena cu care am stat 2 ani, si din pacate m-a inselat. Chestia este ca nu i-a mers cu tipul ala, deoarece l-a mintit ca e singura, si intr-un final a aflat ca e cu mine. El i-a dat papucii, acum vrea sa se impace cu mine, zicand ca nu s-a cuclat cu el, si ca sufera dupa mine. Baiatul ala mi-a zis ca zi si noapte ii trimite mesaje sa se impace cu ea, am vazut si pe fb ei, pur si simplu il implora. Acum imi zice ca nu mai poate fara mine, ca nu stiu ce, ca ma iubeste ...Intr-adevar o iubesc enorm, chiar foarte mult. Voi ce ziceti sa ma impac din nou cu ea sa o iert?

Răspuns Câştigător
| Madayna a răspuns:

Eu sa fiu in locul tau, nu as ierta-o sub nici o forma, nu te merita.

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca o iubesti impaca-te cu ea, cel putin pana cand isi gaseste si ea marea iubire.

| Felys a răspuns:

Daca te vei impaca,dupa un timp iar va cauta altu si o va face din nou, cine inseala odata va fi mereu cu mintea la asta, ai doua variante, ori accepti ideea ca iubita ta o mai face si cu altii ori o scoti din viata ta definitiv, ai de ales

| buburuza2007 a răspuns:

Nu,simplu si rapid,nici nu stiu la ce mai stai pe ganduri,asemenea femei nu merita a doua sansa, doar nu vrei sa lingi unde a lins altu, sunt o multime de fete, viata merge inainte, plus ca daca te-a "inselat" 1 data o va face mereu, asa ca stai in banca ta sa nu suferi mai mult, din moment ce ati stat 2 ani si ea s-a vazut cu altu inseamna ca n-a dat 2 lei pe ani in care ati stat impreuna, asa ca las-o si treci la urmatorul pas

| kingovernothing a răspuns:

Esti prost. De ce? Te lasi inselat de o cu***. Iubire? Muhahahaha, asa ceva exista? E doar un sentiment prostesc, mai exista fete in lume.